Kartturi

Remmin päästä löytyy 22-vuotias hyvinkääläinen koiraharrastaja.
Koiraharrastukseen hurahdin lopullisesti vuonna 2005, kun eksyimme Demin kanssa Hyvinkään seudun kennelkerhon agilityn alkeiskurssille. Demi ei ollut helpoin mahdollinen ohjattava ala-asteikäisen käsiin, mutta untuvatakissa turhautuneena roikkuva kuumakalle oli tehokas opettaja...
Nykyisin treenaan ja kisaan aktiivisesti, toimin agilitytoimikunnassa sekä koulutusohjaajana, yhä saman seuran väreissä. Koulutusohjaajakurssin kävin vuonna 2010.

Ennen Riesan tuloa tutustuin isäni luona majailevien labradorien myötä enemmän noutajien rodunomaisiin lajeihin, sekä pyörähdin useaan otteeseen myös näyttelykehissä. Nykyään handlailen koiria vain harvakseltaan ja Riesa on saanut toimia esimerkkinä eri noutajarotujen eroista taipparitreeneissä. Lisäksi lajivalikoima kasvoi tokolla. Minä ja toko ei oikein pidetä toisistamme, mutta jostain syystä palaan lajin pariin yhä uudelleen. Olen perfektionisti, mutta liian kärsimätön hiomaan liikkeitä haluamaani kuntoon...Yhdistelmä johtaa yleensä vain turhautumiseen.

Koiraharrastuksissa minua kiehtoo loputtomat eri vaihtoehdot ja mahdollisuudet tehdä ja opettaa asioita. Koirat ovat myös erinomaisia joukkuepelaajia, vaikeinta onkin tehdä oma osuutensa joka kerta mahdollisimman hyvin.

Yhteys: elena_nisula at hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti