25. huhtikuuta 2010

Kisat

Tänään pyörähdettiin Janakkalassa ihan mukavin tuloksin.
Ensimmäinen rata oli Juniori Cup osakilpailu, osallistujia oli vain kaksi, joten tuloksella pääsi finaaliin. Rata oli siis kaameaa vääntämistä ja varmistelua... Hidas kun mikä, aika jotain -6s. Kontaktit ihan kamalat, aalla otti reilusti, mutta ei tietoakaan pysähtymisestä. Puomilla melkein hyppäsi.. Tiedä sitten johtuiko siitä, että menin aika rajusti kädellä sörkkimään.
Nolla (jee) kuitenkin, sijalla 11/49. Juniori Cupista ykkössija, ja osallistumisoikeus finaaliin. Saatiin mitä lähdettiin hakemaan siis.
Toiselle radalla lähdettiinkin tekemään vähän vauhdikkaampaa rataa, mutta se nyt kosahti heti alkuun. Tein ihan kamalan valssin, jonka seurauksena rima alas. Jos olisin leikanut takaa kepeillä, ei olisi tarvinnyt vääntää väkisin valssia. Mutta kun ei, luottamus koiraan ei taas pelannut.
Aalla kontakti taas räkäsesti, mutta ihan siedettävä. Välistä vedossa mä en jotenkin vaan saanut itestäni ääntä, joten Demi kiersi takaa.. Noh, vitonen alla jo, niin eihän siinä jaksa juostakkaan. Loppuun ihan jees, puomin kontakti muuten hyvä, jos olisin muistanut sen pysäytyksen.. :))
Ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi kisoista, lähinnä tuon nollan ansioista. Kontakteja pohdin sen verran, että kun se on koko ikänsä saanut vaan juosta kontaktit kisoissa, niin miksipä se siinä pysähtyisi.. Ja kun mä en vaadi, niin tottakai se juoksee läpi. Pitää nyt vähän pohtia mitä niiden kanssa tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti