8. huhtikuuta 2010

Treenit

Maanantaina oli Demin agitreenit. Rata oli suunnilleen tämä, lopetettiin jo hyppyyn 16, eikä 6. hyppyä ollut. Ennen putkea oli vain yksi hyppy, joka oli jossain 1 ja 2 hyppyjen välissä.
Alussa koira ampaisi tietysti suoraan alle. Olin putken suulla kutsumassa, ja kätevästi unohdin katsoa alun ansaesteet. Toisella kerralla vain sen napattua putkeen. Kepeille oli hirmu hankala viedä, jos vain heitin, koira haki kakkosväliin. Suoristamalla linjaa kunnolla, koira haki hypyn. Nokasta viemällä sain sen sitten oikeaan väliin.
Aan kontakti hieno, samoin 8-12 tuntui tajuttoman hyvältä. Heitin koiran takaakiertoon, ja samalla tajusin että mun valssihan oikeesti likkuu kunnolla. Putken jälkeen persjättö, ja siitä 11-12. Puomin kontakti ihan okei. Vähän haki paikkaa, mutta parempi.
Rata tehtiin treenien aikana vielä paristi, ja vedettiin se hienosti nollalla läpi. Sivussa oli pikkurata, eikä siinäkään mitään ongelmaa. Mun oma liikkuminen oli vain aivan kamalaa. En tajua miten on mahdollista saada omasta etenemisestä liikkuvaa, kun estevälit on pieniä, ja joka välissä pitää kääntää koira johonkin suuntaan.

Itse olin taas keskiviikkona kouluttamassa, ja Riesa oli mukana hallilla. Alussa piti tietysti olla kaikkien ihmisten lääpittävänä, ja käytiin moikkaamassa myös tolleri Ediä. Sen jälkeen ipana joutua tunniksi häkkiin. Aluksi kuului vähän huutoa, mutta hetken päästä hiljeni. Koiria käveli häkin ohi, ja vieressä koirat suorittivat rataa, mutta ipana ei juurikaan kiinnittänyt niihin huomiota. Hieno homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti