5. toukokuuta 2010

Riesa 17vko, Demin treenit

Riesa täyttää 17vko, ja kasvaa vaan.. Painoa on kertynyt jo 9kg! Pitää varmaan punnita se uudestaan, kaksi kiloa viikossa tuntuu vähän liian paljolta. Ennenhän sille on tullut n. kilo viikossa. Ruokamäärä on pysynyt samana, eikä se mitenkään pullea ole. (Uusi punnitus kertoi punnituksessa käyneen kämmin, painoa 8kg) Säkää oli meidän epätoivoisten mittausten mukaan 36cm, mutta en nyt kovin luotettavaksi menisi sitä väittämään.
Korvat asettuivat hetkeksi itsestään, mutta nyt on taas toinen korva pystyssä.. Katsellaan josko se siitä itsekseen asettuisi, vai pitääkö siihen taas iskeä teipit. Ne eivät millään meinaa pysyä pikkulikan vauhdissa, joten katsellaan mitä niiden kanssa tehdään.

Demin kanssa korkattiin maanantaina ulkotreenit. Kesä treenataan 1-2lk ryhmässä. Kolmosille oli vain valmennusryhmä, johon en viitsinyt ilmoittautua kun kyytien kanssa olisi tullut kamala säätäminen Meidän on muutenkin tarkoitus treenata vähän kevyemmin, joten mikäpä tässä.
Treeneissä oli kaksi simppeliä radanpätkää, jotka sujuivat molemmat ihan hyvin. Nurmialusta oli pitkästä aikaa vähän omituinen mulle ja koiralle, jonka takia alku oli hieman hakemista. Ihan kivasti rupesi rullaamaan, puomin kontaktit oli tosi kivat. Miksei ne kisoissa toimi... No eiköhän se tästä.
Riesaa en ottanut mukaan, koska en jaksanu raahata häkkiä. Tunnin se varmaan menisi puussakin kiinni, mutta treenien jälkeen mun pitäisi kouluttaa tunti, enkä usko että pikkulikan kärsivällisyys riittäisi ihan vielä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti