11. elokuuta 2010

Paluu arkeen

Niin se pari kuukautta vierähti, ja tänään sitä marssittiin lukion ovista sisään. Riesa on ollut koko kesänä tosi vähän yksin, mutta ilmeisesti ipana oli ollut ihan hienosti. Koitin aamulla ottaa sen kanssa jotain pieniä tokojuttuja, josko se sit nukkuisi pidempään.

Eilen käytiin hallilla Riesan kanssa, tolla ipanalla on tosi hyvä keskittymiskyky! Se ei välittänyt mitään, vaikka muut teki suht vieressä rataa. Hienoa.

Aloitettiin ensin yhellä hypyllä, rima oli hypyn "jalan" päällä, toinen pää maassa eli korkeutta joku 3cm.. Tehtiin vaan lähetyksiä namikupille, ja se taisi  hoksata paremmin ne siivekkeet siinä ympärillä. Otettiin pari toistoa yhellä hypyllä, niin että mä olin molemmilla puolilla, ja sitten kerran kahella hypyllä. Meni tosi hyvin.

Putkea otettiin myös namikuppipalkalla. Putki suorana, mutta suht lyhyenä. Tässäkin se taisi hoksata nyt paremmin, että palkka tosiaan tulee siitä putken läpi menemisestä. Se ryntäili läpi ihan innoissaan, ja kun käveltiin vesikupille, ipana ryntäs suoraan yhteen mutkaputkeen.. :)

Puomin alastulo nostettiin taas minipöydälle, ja ipana loisti jälleen. Se hakee niin hyvin, voin itse jatkaa matkaa, ja tyyppi vaan pysähtyy. Jossain valissä pitäisi varmaan kasvattaa vauhtia ja etäisyyttää joka suuntaan. Varmaan ensin kovennetaan vauhtia, koska mä haluan että se tulee mahdollisimman aikaessa vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti