25. syyskuuta 2010

Riesan onnistumisia ja epäonnistumisia

Tämänpäiväisten onnistumisien jälkeen tekisi mieli jättää edelliset treenit kirjoittamatta, mutta jos nyt kuitenkin aloitan niistä..
Viime viikonloppu kului Turussa treenaillen noutojuttuja. Perjantaina tehtiin ihan perusnoutoja damilla, ja koska osasin jo varautua ipanan perseilyyn, laitoin sille liinan perään. Ensin Riesa painelee ihan pokkana dami suussa ohi... Tallasin liinan päälle ja murahdin, jonka jälkeen dami tuli luokse. Tehtiin vielä muutama toisto, ja yleisilme oli suoraan sanottuna ihan syvältä. Damit ei millään meinanneet tulla käteen asti, ja ipana pelleili damin luona. Loppuun saatiin vielä ihan ok nouto, ja jätettiin siihen.

Sunnuntaina oli vuorossa vaakku.. Damin kanssa pelleily ei ollut mitään tähän verrattuna.. Vaakun luona Riesa tiputteli, ja korjasi kokoajan otetta. Avustin vähän remmillä ja vaakku tuli luokse (jalkoihin...), mutta meininki oli vähän "onko pakko" tyylistä. Tehtiin vielä muutama vastaava, ja sitten saatiin vakku ihan hyvin käteen asti, ja lopetettiin. Toivon todella, että tuo perseily johtuu juoksusta.

Viikolla lähinnä temppuiltiin, tokoiltiin ja kierrettiin puita. Koeviikon lähestyessä treenaaminen lisääntyy yllättäen ihan räjähdysmäisesti.
Riesa oppi mm. peruuttamaan 2on/2off asentoon matalalle tuolille.. Ipana tajusi yllättävän nopeasti mitä siltä haetaan, ja tuohan hallitsee takajalkansa varsin hyvin, minkä takia niiden heittäminen tuolille ei ole mikään ongelma. Voin kuvitella millaista meidän menosta agiradalla tulee.. "Hoo, kontaktipinta!" ja siellähän se sitten on.

Perusasento on edistynyt ihan hurjasti. Riesa on oikein pätevä, eikä ole enää kiinni namissa. Se on myös tarjoaa katsekontaktia perusasennossa oikein kivasti, josta sitten innoissani naksuttelen. Seuraamisessa ollaan vielä aikalailla kiinni namissa, mutta sekin on edennyt ihan huimasti. Koeviikko tekee ihmeitä.

Pitkästä aikaa ollaan pelleilty myös vähän puiden kanssa. Ipanasta löytyy täysin uusi vaihde.. Mä en tiedä tykkäänkö mä tästä vaihteesta.. Riesa nostaa ihan ihmeelliset kierrokset, haukahtelee mennessään, ja jos mä olen huono, niin palaute tulee kyllä heti. :D Eiköhän tästä hyvä tule kun opitaan ymmärtään toisiamme paremmin.
Sylkkärissä meillä oli jossain välissä ongelmia, eikä se meinannut millään sujua. Yksi ilta sitten tajusin että Riesa tosiaan on melkein 10cm matalampi kuin Demi, eikä tää nyt ihan toimi.. Mä vein sitten käsiä vähän matalammalle, ja johan kääpiöki rupesi hahmottamaan.
Tänään pakkasin damit mukaan, ja lähdettiin kentälle. Olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että ipana perseilee samaan tapaan kuin viime viikolla, mutta ipanahan oli ihan superpätevä! Kaikki damit tuli hienosti käteen asti! Ihan yllätyin tästä edistyksestä.
Kentällä meni noudot niin hyvin, että uskalsin viedä damin ihan maastoon. Vietiin dami yhden tasaisen kiven luokse, ja tuo heittää takajalat siihen ja tarjoaa 2on/2off... Jätettiin dami kuitenkin siihen, ja sekin tuli oikein hienosti käteen. Toisella kerralla vietiin dami kiven luokse, mutta eri paikkaan. En lähettänyt sitä ihan heti hakemaan, vaan kierreltiin hetki kentällä. Riesa lähti heti kiven luokse, eikä meinannut ensin löytää. Kirosin jo itseäni liiasta vaikeuttamisesta, mutta ipana etsi tosi hienosti ja löysi damin. Palautti käteen. Tähän lopetettiin, ipana oli niin hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti