11. lokakuuta 2010

Pätevä pikkukettu

Tänään aksattiin hallilla. Ensin tehtiin ihan vaan mutkaputkea, ja sehän hakee tosi kivasti jo. Hyppyyn yhditettynäkään ei mitään ongelmaa. Sen jälkeen totesin, että on meidänkin aika aloittaa se eteenpäin meneminen.. Eli ihan yhtä hyppyä namialustan kanssa, rima 20cm. Alkaa sillä pikkuhiljaa raksuttamaan, varmaan rimojen lisääminen auttoi hahmottamaan hyppyä.

Toisella pätkällä tehtiin ensin ihan putkea, johon myöhemmin lisättiin kaksi hyppyä mukaan. Namikippo putken päässä. Tosi hienosti meni, vaikka toki se tarvitsee vielä hyvin paljon tukea hypyillä. Riesa rupesi kuitenkin itse jo vähän lukemaan rataakin, mikä on tosi hieno juttu.
Seuraaksi vaikeutettiin vähän lisää, ja otettiin mutkaputki - hyppy - hyppy - mutkaputki.
Täähän on meille tosi vaikea, koska me ei olla koskaan menty suoraa, ilman että hyppyjen päässä on palkka. Tämä meni ihan superhyvin, aloitettiin tietysti ihan takaperin eteneminen, mutta lopussa se meni tosi hienosti. Putkeen se selkeästi hakee jo tosi hyvin, ja huomasin taas, että rimojen lisääminen oli tosi hyvä juttu hyppyjen kanssa.
Riesa pysyi yllätykseksi tosi hyvin hyppyjen väleissä, vaikka mä en voikkaan irrota yhtään sivuttaissuunnassa. Mutta sitä treenataankin sitten ihan erikseen.
Oltiin tekemässä jo viimeistä toistoa, kun mulle iski joku demimoodi päälle, enkä ohjannut Riesaa yhtään niin selkeästi kuin olisi pitänyt. Ohihan se tuli. Muutama toisto vielä, että saataisin lopetettua onnistuneeseen.
Mä itse onnistuin myös telomaan jalkani, ja nyt sitten klenkataankin ainakin loppuilta..

Omaa vuoroa odotellessa Riesa päätti vähän hauskuuttaa itseään.. Mehän ollaan treenailtu takajalkojen nostamista matalalle puutuolille ym. Hallilla on puutuoleja myös.. Täähän sitten tarjoaa ties mitä, kunnes se tajuaa että tuoliltahan pääsee ylös pöydälle... Ei hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti