8. helmikuuta 2011

Ylläoleva rata eilen. Kannattaa klikata isommaksi.
Alun hypyt eivät olleet aivan noissa paikoissa, ja päädyin tekemään kakkosen jälkeen valssin. Videolla näkee että olin myöhässä.. Demin kanssa sitä ei niin huomannut, Riesa taas ehtii vetäistä isommankin lenkin. Puomi ihan hyvä. Vieläkin siltä puuttuu sellainen tietty raivo mitä etsin, mutta koko ajan paranee. Pysähdykset on aina hyviä.
Putkeen vienti oli ihan luokaton, hyh. Pituudelta putkeen ihan hyvä. Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä kuin koira olisi hanskassa radalla.. Ehkä mä kuvittelen.

Keppejä hinkkattiin hetki. Se selvästi tietää mitä haetaan, mutta vielä ei ihan maltti riitä. Käsiavut siis mukana, saatiin kuitenkin tehtyä niin että pidän kättä vain paikallaan. Hakemista täytyy treenata neljän kepin sarjalla.

9-11 pätkällä se koira ei enää ollutkaan hallussa. Tein takaaleikkauksella, ja koitin ensin pientä vekkiä. Ei toiminut, luki sen kääntymiseksi toiseen suuntaan. Tässä tuli taas esille se kuinka en luottanut Riesan hakevan kymppihyppyä. Kokeilin kuitenkin niin että lähetän Riesan hypylle ja käännyn jo. Niinhän mä olisin Demin kanssa tehnyt, ja Riesallekkin se toimi tosi hyvin. Kaarros nyt vähän valui, mutta ei yhtä pahasti kuin muilla kerroilla.


Toinen rata oli putki-a erottelua. Ipanalla oli liian kova veto aalle, mutta saatiin se kuitenkin onnistumaan. Aan alla oli taas sellainen S-putki, joka oli taas toiseen suuntaan vähän outo. Nämä nyt tehotreeniin.

Rimat oli ekaa kertaa 40cm ja aluksi hyppy oli vähän hakusessa mutta parantui loppua kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti