2. maaliskuuta 2011

en silti ehdi jarruttaa

Hiihtolomaviikko meni myös harrastusten osalta taukoillessa, mutta pieni tauko tekee joskus hyvää. Sunnuntaina kuitenkin aktivoiduttiin, ja kaivettiin pitkästä aikaa vaakku pakkasesta. Mitään kummoista treeniä ei lumikinosten keskellä voi kuvitella tekevänsä, mutta pientä mieleenpalauttelua voi tuollakin harrastaa.
Vaakku nousi hyvin, ja tuli käteen asti joten ei ongelmia.
Maanantaina liideltiin ylläolevaa rataa pätkittynä, rengas oli vaihdettu pöydäksi ja 5 oli tavallinen hyppy.
Alku rullasi hyvin, mutta seisaputkelta Riesa tuli aina jotenkin mun mukaan eikä hakenut kunnolla. Mitkään haltuunotot ennen putkea, tai ylipäätään selkeästi näyttäminen ei tuntunut auttavan, kunnes Riesa jotenkin vain keksi sen putken. Jälkikäteen mietin, että ehkä oma ajatus oli liikaa koirassa, eikä seuraavassa esteessä jonka vuoksi tein sitten jotain pientä ja huomaamatonta minkä Riesa (liiankin) ohjaajaherkkänä koirana luki.

Kepit sujuvat toiselta puolelta jo varsin mallikkaasti, apukättä täytyy pitää vierellä mutta ei juuri muuta. Ysiputkeen haki toki hyvin, ei edes yrittänyt aalle vaikka kontaktihullu onkin. Kymppihypylle haki myös aivan tajuttoman makeesti vaikka itse olinkin vähän jäljessä. A ok, pöydälle Riesa myös hakee hirveän hyvin, vaikkei sitä juuri olla treenattukkaan. Toki se joskus koittaa tarjota siinä 2on2off, ehh...
Pitäisi ehkä ulkoiluttaa kameraa useammin, niin ei tarvitsisi käyttää pentukuvia..
Pöydältä lähetin 13 ja 14 hypyille, ja menin vastaan keppein alkuun niin päin että pääsen siitä suoraan heittämään putkeen. Näin päin kepit on Riesalle selvästi hankalampi, reeniä siis.

18 hyppy ei ollut aivan putken edessä, vaan enemmän hyppyyn 13 päin. Putkelta piti kuitenkin pinkoa sen minkä jaloista pääsi, ja ipana haki hirveän hienosti. Kokeiltiin tähän myös niin että leikkasin 18 takana, ja se sujui ehkä paremmin.
20 pakkovalssilla ja siitä loppuun hyvin. Kerran Riesa kuitenkin tippui puomilta putken päälle, err.. Otettiin puomi uusiksi ja lopettiin siihen, vaikkei R näyttänyt koko putoamista edes huomanneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti