2. heinäkuuta 2011

HAU Open ja helletreenejä

Maanantaina käytiin paikkalemassa hallilla valmennusryhmässä. Jotain kummallista oli tapahtunut, sillä käsien holtittomuus oli ihan minimaalista! Jee, voittajaolo. Ainakin hetken.

Keskiviikkona suunnattiin Purinalle epiksiin. Rata oli 2lk rata ja etukäteen vähän hirvitti viedä alle kisaikäinen kakara kakkosten radalle.. Rata oli kuitenkin melko simppeli.

Kisapaikalla meinasi vähän paniikki iskeä, kun tajusin että Riesa on aksannut vain hallilla ja kentällä, enkä tiennyt ollenkaan miten se reagoi vieraisiin esteisiin. Hyvä kuitenkin että tajusin tämän epiksissä enkä viikon päästä agirodussa. Turhaan panikoin, sillä Riesa kulki varsin hyvin. Pientä varovaisuutta oli havaittavissa, mikä on ihan ymmärrettävää nuorelta ja kokemattomalta koiralta. Itse rata päättyi hylättyyn, koskan en tajunnut aan vetävän Riesaa niin voimakkaasti. Nytpä tiedän senkin, ja hyvillä mielin agirotuun.

Perjantaina törkeässä helteessä vapaatreenihin. Sävelsin radan taas lennosta, mutta se oli itseasiassa varsinkin kiva!


Flexitrackissa on muihin esteisiin verrattuna jotenkin hirveän pitkä puomi, minkä vuoksi etäisyydet näyttävät aika hurjilta..

Radalla ei muita ongelmia, mutta 12. putkellä lähdin hieman liian aikaisin rynnimään ja sain koiran kääntymään takaisin putkesta. Rynniminen on ikuisuusongelmani, pitäisi vain malttaa, mutta kuitenkin luottaa siihen että koira osaa esteet.

Viikon päästä lähdetään ties kuinka aikaisin ajamaan kohti Lappeenrantaa, jee! Lauantaina kaksi virallista starttia, ja sunnuntaina rotujoukkue sekä nuoren avo sm- rata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti