21. elokuuta 2011

kuinka siinä kävikin niin

Tulosten puolesta ihan hyvä kisapäivä tänään. 0, 5, hyl.

Ensimmäinen rata oli profiililtaan meille hirmu hankala. Lähinnä loppu tuotti ongelmia, suoran putken jälkeen piti vääntää ja leikata joka suuntaan. Riesa ei vielä irtoa kovin hyvin, joten vauhti aikalailla hiljeni ja ihan kaamean näköistä menoa loppuun. Sain kaikesta huolimatta koiran nippanappa oikeille esteille, mistä siis nollavoitto. Jee!

Toinen rata oli ensimmäinen rata toisin päin. Jäin alussa kuin tikku paskaan, enkä saanut Riesaa enää käännettyä oikealle esteelle. Suoran putken jälkeen tuli myöskin pientä hämminkiä, mutta tuomari ei antanut virhettä. Pysäytin kunnolla kontaktille ja uskalsin jopa luottaa kepeillä, jotka siis menivät varsin hyvin. Tulos 5, sij. 2.

Viimeinen rata oli hyppäri. Se oli Riesalle tässä vaiheessa uraa liian paljon, enkä itsekään ollut yhtään skarppina. Keppien jälkeen sössin koiran väärään päähän putkea.. Seinän vieressä Riesa haukahti myös pari kertaa ratatyöntekijöille, muuten ei ongelmia. Samanlainen loppu kuin ensimmäisellä radalla, ja se menikin tällä kertaa vähän paremmin.
Treenattava
 • Keppien, kontaktien ym. keskittymistä vaativien esteiden jälkeiset ansaputket
 • Putkien jälkeen eteenlähetykset

2 kommenttia:

 1. Onnea nollasta! Se oli niin helpon ja vaivattoman näköistä. :) Pysyispä meilläkin radat noin hienosti, kuten Rasmuksellakin aikoinaan.

  Tuomarilla ei ole mennyt paljoa aikaa radan muuttamiseen. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Hyvä että edes näyttää helpolta! :D Ei se kyllä ole, kun etenemät kuitenkin tommosilta tönkköradoillakin yli neljä puolen..

  VastaaPoista