8. tammikuuta 2013

2012 & 2013

Yleensä olen tykännyt koota harrastusvuotta yhteen ja miettiä mitä tapahtuikaan ja mitä saavutettiin, mutta viime vuosi vaatii kyllä suuria ponnistuksia. Varsinkin loppuvuosi oli varsinaista suossa rämpimistä, eikä koko vuoden tuloksilla oikein juhlita.

2011 lopussa taisin asettaa tulevalle vuodelle tavoitteeksi nollaprosentin kasvatusta (silloin 27%), mikä meni kyllä  niin mehtään ettei voi oikein pahemmin pieleen mennä! Tänä vuonna kisasimme 27 starttia, joista nollia 2, tuloksia yhteensä 8 ja hyllyjä ne loput 19. Joukkoon mahtuu paljon hyviä asioita, mutta alkaa tässä väkisinkin vähän pää painua. Tultiin melkoisella kertarysäyksellä pilvilinnoista alas, kai tässä pitää vielä hetkinen keräillä ennen kuin pääse kunnolla ylös. Opettavainen vuosi kuitenkin, mutta onneksi on ohi.

Se siitä viime vuodesta sitten, mitäpä turhia vatmomaan. Vuoden alussa meinataan treenata niin tehokkaasti että ollaan viimeistään keväällä ihan tikissä! Treenisuunnitelman teko pitäisi aloittaa pikkuhiljaa, maanantaina palataan aksakentälle! Voi olla, ettei omatoimitreenit ikinä päädy blogiin asti, vaan palaan ihan perinteiseen kynä ja vihko-menetelmään. Kahtotaan mitä tapahtuu, pääasia että treenataan! Jos vielä treenataan hyvällä fiiliksellä, niin aina paranee.

Tälle vuodelle en suuremmin rustaile tavoitteita, joskos tokoiltaisiin hieman enemmän kuin viime vuonna eikä aksa maistuisi puulta. Taipparitkin on tälle vuodelle tähtäimessä. Toivottavasti molemmat koirat pysyvät terveinä ja pidetään hauskaa, vaikkei sitten kisakentillä niin hyvin sujuisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti