10. maaliskuuta 2013

Tokoa ja kuvia

Edellisestä tokotreenistä on taas päässyt vierähtämään tovi... Hienosti oli pienellä kuitenkin asiat muistissa kun tänään suunnatiin Järvenpäähän tokoilemaan Marian ja Remun luo.


Mitään kovin perinpohjaista treeniä ei tehty, katsottiin pikaisesti missä kunnossa suurin osa liikkeistä on. Seuruu on edelleen ihan kivaa, ainakin suht lyhyillä pätkillä. Pitkiä pätkiä pitäisi varmaan jossain välissä treenata... Jäävät oli kivat, samoin kaket. Noudossa ensimmäinen oli hyvä, toisessa palautusasennon kanssa taas vähän ongelmia... Luoksarissa varasti ekalla, toisella pysyi hyvin ja teki hienon stopin. Palkkasin kerran pelkästä istumisesta, pitää nyt ihan oikeasti päästä tuosta varastamisesta eroon.

Jos sitä tulevan pääsykoerumban jälkeen aktivoituisi myös tokon saralla, ja rykäisisi sen ykkösen avosta. Riesa tekee kuitenkin älyttömän hyvin tällä meidän kolmesti vuodessa treenitahdillamme, vähän aktiivisemmalla otteella avo on ihan läpihuutojuttu. Joskus olisi myös ihan mielenkiintoista opettaa Riesalle ylemmän luokan liikkeittä, se on kuitenkin tähän asti oppinut kaikki tokoliikkeet todella helposti. On vähän ikävää, että sen potentiaali tokossa menee hukkaan oman motivaatiopulan vuoksi.

Loppuun vähän kuvia, kaikki Marian ottamia. Mun silmään Riesa on talven aikana hirveästi aikuistunut, enää se ei näytä ihan niin pahasti pennulta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti