16. toukokuuta 2013

Parempaan päin

Ylimääräistä aikaa ei juuri vuorokaudesta löydy, mutta treenattu ollaan silti. Riesan tokot on selkeästi kaivanneet jokapäiväistä pikkutreeniä sen sijaan, että kerran vuodessa pamauttaa kaikki liikkeet läpi ;) Kumma juttu.

Luoksarin stopista juttelin useammankin ihmisen kanssa, ja se alkaa pikkuhiljaa jopa toimimaan! Olen käyttänyt paljon takapalkkaa eri matkoilla ja se on selkeästi saanut Riesan pienet aivosolut liikkeelle. Takapalkalla olen saanut sen pari kertaa jopa ennakoimaan, mikä on toki sinänsä huono juttu, mutta kertoo siitä että älypään päässä tapahtuu ehkä sittenkin pientä ajattelutyötä. Työtä on vielä tehtävä, mutta alkaa näyttää jo aika hyvältä.

Kaukoissa otin uutta palkkaustapaa käyttöön, eikä Riesa ole liikkunut enää kertaakaan, hieno pieni! Malttitreeniäkin ollaan tehty, eikä Riesa korkeammillakaan kierroksilla ole ryhtynyt tarjoamaan ylimääräisiä vaihtoja. Se ei meille koskaan ole mikään varsinainen ongelma ollutkaan, mutta liikaa innostuessa niitä ylimääräisiäkin joskus eksyy väliin. 

Jääviä ollaan tehty vähän siinä sivussa, molemmat oikein hyviä! Ei ole seisomisessa kävellyt enää perään ja muutenkin oikein hyvällä mallilla nämä.

Hyppykin muistui pikkukoiran mieleen muutaman treenikerran jälkeen, joten ei kai tässä enää pitkä matka avoimeen ole. Vielä paikkamakuu varmaksi ja kokeeseen.

Kesällä on onneksi aikaa treenata tokoa ja aksaa vaikka millä mitalla. Vielä hetki, niin sitten loppuu koirienkin tylsyys. Siihen asti Riesa harrastaa lähinnä omistajan häiritsemistä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti