23. elokuuta 2013

Piirinmestikset

Piirimestikset oli ja meni ilman sen kummempia tuloksia. Riesa oli jälleen kerran ihan saippuuaa eikä edes ratakisko pitänyt meitä samalla radalla.

Hyllyn jälkeen piti poistua saman tien radalta, ihan hirveän pitkälle ei pötkitty. Ensimmäisellä radalla Riesa oli oudosti kiinni kädessä eikä se lukenut hyppyä ollenkaan. Näitä on treenattu niiiin paljon, että sen pitäisi kyllä poimia se hyppy vaikka ohjaisin miten huonosti.
Tästä päästiin kuitenkin jatkamaan, mutta keppien jälkeen ihmeellisesti lepattava kehänauha ja kehänauhaa paikallaan pitävä kivi kävivät Riesalle liian pelottaviksi. Niille piti käydä sanomassa räyh. Tuli kuitenkin takaisin heti, kun ne oli todettu vaarattomiksi. Voi pieni... Jotkut aina miettivät, mitä tarkoittaa kun koira huomioi ympäristöstään aivan kaiken, tässä ihan hyvä esimerkki.Toinen rata päättyi ensimmäistäkin nopeammin. Riesa valahti erittäin tyypilliseen tapaansa reilusti selän taakse, ja sitä koukkiessa ohjasin sen keppien sijaan putkeen. Harmitti, sillä rata oli meille varsin sopiva rallirata.Joukkueradalle lähdettiin ankkureina. Joukkueella oli jo paljon virheitä alla, joten ei ollut enää mitään tulospaineita. Alkuun tuli aivan samanlainen kummallisuus kuin ensimmäisellä radalla, omituista. Lisäksi onnistuin saamaan Riesan yhden putken ohi, kun jäin liikaa varmistamaan edellistä takaakiertoa.
Oli kuitenkin kiva juosta edes yksi rata loppuun asti :D Huolimattomuusvirheistä huolimatta oltiin sentään samalla radalla, vaikka olihan tämäkin meiltä aivan törkeää alisuorittamista edelleen.Kisojen lisäksi ollaan treenattu ahkerasti, treeneissä rullaa todella kivasti. Vielä kun saisi sen saman tuotua kisakentille vähän useammin. Ei tämän nyt ihan oikeasti pitäisi olla näin helvetin hankalaa.

Seuraavan kerran kisataan todennäköisesti syysskaboissa. Saatan heittäytyä jopa niin villiksi, että ilmoittaudun kaikkiin startteihin. Riesa kun toimii sitä paremmin, mitä enemmän startteja sillä on alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti