27. tammikuuta 2014

Tuplafemma

Jos joku ei vielä tiennyt, niin Riesa on ihan super! Ohjaaja ei vieläkään yllä samalle tasolle, mutta ehkäpä vielä joskus. En edelleenkään tiedä, mikä tuon koiran päässä on naksahtanut, mutta ei sillä väliä. Kova työ alkaa viimein tuottaa tulosta.

Ensimmäinen rata viikonlopun kisoissa oli Saviojan hyppäri. Alku aiheutti hieman päänvaivaa, kun ensimmäinen hyppy oli aseteltu vinoon. Riesa muutenkin on tunnetusti niin älyttömän hyvä noissa serpentiineissä... :D Riesa kääntyi hassusti viimeiseltä hypyltä "väärään" suuntaan, enkä saanut sitä enää pelastettua kepeille. En jotenkin yhtään osannut varautua tuohon, kun kuitenkin selkeästi pyöristin linjaa jne. Toisaalta Riesaa on ihan muutaman kerran palkattu tuosta kuviosta, minkä se nyt itsenäisesti teki.
Loppuradalla ei enää virheitä tullut. Rata tuntui ihan hirveän hyvältä. Kerrankin oikeasti luotin tuohon koiraan, ja se teki hienosti! Videokin näyttää jo melkein oikealta agilityltä!Toinen rata oli Mujusen agirata. Alku oli Mujusmainen, ja se meinasi meillä moneen otteeseen levitä käsiin, mutta virheiltä säästyttiin. Keppien jälkeen Riesa tulee putkesta ihan superhienosti kohti, hyvä pieni! Tämän jälkeen se vaan meinasi valua selän taakse tuttuun tapaansa, noista olisi kiva päästä eroon.
Radalla oli nyt se keinukin, jota vähän jännäsin. Keinu oli kuitenkin ihan hyvä! Vähän nopeampi se saisi kyllä olla, mutta noin muuten ihan huima parannus. Lopussa en sitten saanut koiraa putkeen! Ei hyvää päivää taas :D Tiesin kyllä, että Riesa ei sinne putkeen mene jos en anna tilaa, pientä rupeaa semmonen ahdistamaan. Rdalla en todellakaan mitään tilaa anna, tai vekkaa kulmaa paremmaksi! Harmitti tosi paljon tämä, ihan typerä moka.Nyt meidän on varmaan vaan ihan pakko kisata, jos ne arvokisanollat jostain vielä ilmestyisi... Menee niin tajuttoman hyvin tällä hetkellä, että se on taottava kun rauta on kuuma. Huhti-toukokuussa ei kuitenkaan päästä kisaamaan kun maksimissaan huhtikuun alussa, kun aika kuluu taas pääsykoemateriaalin parissa. Agilityn kannalta tietysti huono, kun pitäisi olla hankkimassa kisarutiinia ennen arvokisoja, mutta hankitaan sitä nyt sitten näin etukäteen... :p Kyllä sen huomaa, että nyt on kisattu paljon, sillä Riesa on paljon rennompi kisapaikoilla ja todellakin kulkee hyvin. Myös oma kisapää toimii paremmin.

Seuraava viikonloppu nyt kuitenkin levätään, varmaan 9pv. käydään seuraavan kerran juoksemassa parit startit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti