26. maaliskuuta 2010

Demin treenit ym.

Maanantain treeneissä tehtiin tämän näköistä pätkää. (voi klikata isommaksi) Rannikko oli pari viikkoa sitten kouluttamassa (me ei valitettavasti mahduttu mukaan kun oltiin jo viime kerralla), ja tehtiin samaa Rannikon rataa. Lopetettiin tosin jo kepeille 23.
Eipä ollu meillä juuri kehumista tällä radalla.. Muuten meni hyvin mutta 16-17 välistäveto epäonnistui koko ajan. Lisäksi mun oma liikkuminen oli kuin jostain hidastetusta filmistä. Ei ollut yhtään mulle sopiva rata muutenkaan, ja kun itse hidastelin, koirakin hidastelin, jolloin itse hidastin lisää jne. Ei hyvä. Loppuun sain kuitenkin itselle jonkun hyvän vireen päälle ja ihan kivasti saatiin kuitenkin tehtyä.
Puomin kontaktilla sekoilin taas. En sanonut käskyä! Tietystihän tuo juoksi suoraan läpi. Käskyn kanssa meni tosi hienosti. Yleensä nämä kun kontaktisekoilut ovat rajoittuneet vain kisoihin, ilmeisesti pää alkaa hajota enemmänkin..
Loppuun tehtiin vielä muutamalla hypyillä sylkkäreitä, sylkkäri sopii Demille tosi hyvin, joten mäkin voisin opetella sylkkärin vasemmalla kädellä..

Riesan kanssa ollaan käyty taas pari kertaa keskustassa, eikä autot jännitä ipanaa juuri lainkaan. Huomattavasti rennompi se on verrattuna edellisiin kertoihin. Uusien ihmisten ja koirien ohitus on hyvällä mallilla, vaikka treeniä vielä kaipaakin.

Viime sunnuntaina näytettiin Riesalle ensimmäistä kertaa variksen siipeä, ja hienosti lähti kantamaan alun ihmettelyjen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti