16. maaliskuuta 2010

Kuulumisia

Mä olin koko viikonlopun koulutusohjaajakurssilla (lopputenttikin meni muuten läpi, eli nyt sitä ollaan ihan virallisesti koulutusohjaajia), ja veli hoiti koiria. Vaikka raskas viikonloppu olikin, niin mulle kyllä tietyllä tavalla hermolomaa, kun ei tarvinnut kokoajan rampata ulkona ja vahtia mitä tuo yks kakara nyt saakaan suuhun.. : D
Teki kyllä varmasti Riesallekkin hyvää olla hetki erossa, se kun oli jo vähän semmonen perskärpänen kotona.

Mä ite olen taas vaihteeksi kuumeessa, joten Demin treenit jäivät maanantaina väliin. Sen sijaan ollaan Riesan kanssa treenailtu sisällä istumista, katsekontaktia ja hieman olen taas näyttänyt damiakin. Tosi kivasti tykkää likka tehdä, vaikkei tietysti keskittymyskyky riitä kovin pitkiin treeneihin. Kovasti itse jo odottelen ipanan kasvamista, ja kunnon treenejä. Pitää vaan muistutella itselle että hyvä pohja on kaiken perusta.


Tänään jossain kuumehouruissa keksin lähteä molempien kanssa remmilenkille. Ei välttämättä ollut mikään kuningasidea, kun ollaan lenkkeilty remmissä vain pari kertaa.. No mutta menoksi. Tekisi mieli liimata Riesaan joku "ei ole yleistä omaisuutta" - lappu, kun melkein jokainen ihminen tuntuu olevan sitä mieltä että juuri hänen on tarpeellista ja pakottavaa rapsutella pentua jota selvästi yritetään opettaa...

Alkulenkki meni ihan häsellykseksi kun joku nainen tulee lupaa kysymättä rapsuttelemaan Riesaa kun ohjaan sitä namilla eteenpäin. Vaikea siinä on enää sanoa et painuisitko ystävällisesti jonnekkin muualle, kun pentu on jo kainalossa. Kohta se pentu oli jo sylissäkin, siihen kyllä kysyttiin lupa. Ikävä kyllä pentu oli sylissä ennen kuin ehdin vastata. Täytyyhän pennun päästä tapaamaan vieraita ihmisiä, mutta mielummin päästän sen tutustumaan ihmisiin silloin kuin ei ole ohitustreeni kesken.

Noh, saatin pentu takaisin maankamaralle, kuunneltiin hetki selityksiä siitä kuinka koiran pitäisi päästä asumaan maalle, ja sitten jatkettiin. Riesa kulki ihmeen hyvin remmissä, eikä roikkunut Demissäkään koko aikaa. Demikin osasi ihan hyvin kulkea pennun kanssa, vaikka välillä koittikin härkkiä Riesaa.


Demin kanssa ollaan tokoiltu pariin otteeseen. Välitettavasti en kirjoittanut niitä ylos, joten en muista kovinkaan tarkasti.. Liikkeestä seisominen on hyvällä mallilla, nyt ollaan ilmeisesti treenattu sitä hieman liikaa kun ei liikkeesta maahan meinannut onnistua ollenkaan. Tarjosi kokoajan seisomaan jäämistä. Kun olin koko viikonlopun kuunnellut hokemaa "kolmas toistaa opittua", niin otettiin ihan perusmaahanmenoja. Yksi jäävä myös, reilulla vartaloavulla. Pitää treenata molempia, on se kumma jos ei kahta jäävää saada samaan aikaan kuntoon. Luoksetulo on ihan jees. Hieman vino perusasento joskus, mutta tehdään nyt vain lyhyillä matkoilla peruasentoon ohjaten. Ehkä se siitä.

Blogissa näkyy vain Riesan kuvia yksinkertaisesti siksi, etten koskaan jaksa raahata kameraa mukaan lenkille.. Peruspokkarilla kuvien ottaminen ei houkuta, ja tuota toista on vaikea kuljettaa jossei huvita raadata mitään ylimääräisiä laukkuja lenkille.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Pienen pennun kanssa se ainainen ongelma ovat ne hurmaantuneet ihmiset:-)
    Kerran myöhästyin Suomenlinnan paatista, kun japanilaisturistit halusivat valokuvat Lottaa ja Tyyneä Senaatintorilla...
    Mä ajattelen aina niin päin, että hienoa, että tämä yksilö voi tehdä näin hyvää PR:ää rotunsa eteen. Sillä säilyttää järkensä ja hermonsa. Tsemppiä! Eeva

    VastaaPoista