21. huhtikuuta 2010

Riesa 15vko

Ipana täyttää jo 15vko. Painoa löytyy 6,4kg, säkäkorkeudesta en osaa sanoa. Kaksi viikkoa sitten sain tulokseksi 33-35cm, tänään 32cm..

Riesa oli tänäänkin mulla mukana hallilla. Se on aivan tajuttoman ihana pikkulikka, vaikka ympärillä tapahtui ties mitä, koira keskittyi muhun ja tekemiseen.
Alussa Riesa pääsi taas moikkaamaan Edi ja Tuikku tollereita, ihanan varauksettomasti se niitäkin moikkasi. Ihmiset taas ovat vähän tylsiä, paljon mukavampaa olisi tutkia ympäristöä. Minä sentään säilyin ihanan mielenkiintoisena kaikesta huolimatta.
Alkutunnin Riesa oli häkissä, välillä se hieman huusi, mutta pääasiassa istuskeli ja katseli ympärilleen. Lopputunnista jäi vielä vähän aikaa, joten katsottiin Riesan kanssa vähän putkea. Laitettiin putki lyhyeksi, ja Riesahan rymisteli läpi ilman mitään ongelmia. Sen jälkeen heitin lelun putkestä läpi, ja Riesa paineli menemään. Touhu oli ipanasti ilmeisen hauskaa, eikä ympärillä hääränneet koirat häirinneet pikkukettua lainkaan. Lelun kanssa riehuessaan Riesa päätti myös hypätä eteen osuneen minihypyn.. Eihän yksi pikkuhyppy koiraa riko, mutta tarkoitushan olisi tutustuttaa ipana hyppyihin vasta joskus vuosikkaana... Tämän jälkeen kyllä koottiin lähellä olevat hypyt pois.
Älyttömän lahjakas pikkuapina se on kuitenkin. Monet ovat kysyneet miksi lähetä hakemaan koiraa Oulusta, mutta kyllä Riesaa katsoessa tajuaa että se oli todellakin sen arvoista :) Aivan ihana pikkukakara.
Mutta katsellaan nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ties millaisia ongelmia sille saankaan luotua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti