4. huhtikuuta 2010

Treenailua

Tänään treenattiin Demin kanssa. Jäävien kanssa tapahtui jokin ihmeellinen parannus, ja nyt sujuu. Pitäisi kyllä saada videolle, koska musta tuntuu että teen kuitenkin jonkun vartaloavun, vaikken sitä itse huomaakkaan. Jääviä täytyy nyt kuitenkin ehdottomasti treenata sekaisin. Luulen että ongelmat johtuivat yksinkertaisesti vain siitä, ettei koira kuunnellut.
Jäävien lisäksi tehtiin luoksetuloja, joista osa oikein hyviä, ja osa aivan kamalia. Ei kamalasti naurattanut kun koira kököttää perusasennossa puolen metrin päässä 90 asteen kulmassa muhun.. Eli palataan taas namilla ohjaamiseen, huoh.
Seuruupätkät ihan jees, kontakti ja into säilyi oikein hyvänä pitkälläkin pätkällä. Paikan kanssa olikin sitten vähän enemmän hakemista, mutta ilme oli pääasiassa hyvä.

Riesalle mä olen taas ykkösjuttu. Tai ainakin mun namit, mutta kaikkea ei voi saada. Ulkona ei tarvita kun puolikas sana, niin pikkukettu tapittaa jo vieressä.
Maahanmenon opettelu pistettiin nyt hetkeksi jäihin, koska Riesa meni koko ajan lonkalle. Mua neuvottiin vaan korjaamaan koira suoraan, mutta se ei tuominut. Ehkä se tuon koipeliinivaiheen jälkeen menee ohi, voi olla ettei kropan hallinta vielä ihan pelitä.
Perusasentoa ollaan pari kertaa treenattu, siinäkin hakee aika helposti lonkalle.


3 kommenttia:

 1. Riesa on kyllä ihana! Onko nuo korvat laskeutuneet itsestään vai oletko teipannut niitä?

  VastaaPoista
 2. Laittelin teipit, mutta eihän ne tuon korvissa kauaa pysyneet.. Korvat jäi kuitenkin pariksi päiväksi alas, sitten toinen nousi pystyyn.. Tänään aamulla oli sitten molemmat.
  Pitäisi laitella uudestaan, mutta kun ei ne tahdo pysyä millään.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa teipata sitten hampaiden vaihtumisen aikaan, kun silloin korvat hakevat eniten paikkaansa. Meillä teipit pysyy vain siten, että laittaa ihan reilusti kaulan alta niskan puolelle kiinni. :) Kun Riimin korvat alkoi vajaan vuoden iässä nousta, värkkäsin joskus semmosen painon korvan sisäpuolelle laastarille kiinni. Se toimi ihan hyvin jonkin aikaa.

  VastaaPoista