13. toukokuuta 2010

Vantaalla

Lähdettiin ipanan känssä käväisemään Vantaalla, käytiin morjenstamassa Saaraa ja Celmaa
Junassa matkustaminen sujui Riesalta tosi hienosti, pääasiassa vain istui tai makoili jaloissa. Edes vieressä oleileva koira ei neitiä häirinnyt. Ehdin jo varautua kaikkialle sinkoilevaan pikkukettuun.. Bussissa sama meno jatkui, vaikka vähän rauhaton se jo alkoi olemaan.

 Celmaan se suhtautui ihan rauhallisesti, vaikka vähän liikaa kävi mun makuun härkkimässä.. Ihan hyvin ne tuli kuitenkin juttuun, vaikka toki kokoero oli aika valtava. Välillä ne veti rallia kentällä, suurimman osan ajasta Riesa kuitenkin lymysi penkin alla ja härkki sieltä Celmaa.


Laitettiin jossain välissä Celma kiinni, ja keskityttiin kuvaamaan Riesaa. Pikkukettu pysyi hienosti lähellä, ja tuli kutsusta. Väsymys alkoi kylläkin jo paistaa, eikä esimerkiksi lelun kanssa riehuminen ihan tavalliseen tapaan innostanut.Välillä meinasi lähteä viereisellä kentällä olevien futaajien, tai ohikulkevien ihmisten luokse, mutta tuli aina käskystä takaisin.


Kotimatka sujui rauhallisissa merkeissä, ipana oli niin väsynyt että torkkui vaan sylissä. Kanssamatkustajien hurmaaminen onnistui silti, ja moni tulikin kyselemään kakaran rotua, ja sitä onko Riesa matkustellut paljonkin junalla. :D
Nyt pikkuapina nukkuu sikeästi, ja varmasti lataa akkuja pari tuntia normaalia kauemmin. Oli myös mulle melkoisen raskas reissu, 8kg kantaminen alkaa pidemmän päälle tuntumaankin jossain.. Pääasiassa Riesa sai kuitenkin kävellä omilla jaloillaan, mutta välillä se piti kuitenkin napata syliin hieman lepäilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti