22. kesäkuuta 2010

 Lauantaina tultiin takaisin kotiin. Junamatkat meni molempien osalta ihan hyvin, vaikka Hyvinkään asemalla Demin päälle kävikin eräs hirvikoira.. Onneksi mulla oli Riesa sylissä. Fleksin päässä poukkoilevaa hirvikoiraa oli hieman vaikea lähteä pakoon, kun remmin päässä oleva mieshenkilö ei ilmeisesti tiennyt että siinä kapistuksessa on myös sellainen kuin stoppinappula. Loppuun piti tietysti todeta että "ei tää tee mitään". Onneksi haavereilta säästyttiin.
Sunnuntaina olin itse katsomassa agilityn SM kisoja Vantaalla, ja koirat sai jäädä äidin hoitoon kotiin.

 Maanantaina oli treenit, ensimmäisenä ratana tämmönen pätkä.


Rata oli lyhyt, mutta meille oikein kiva. Jätin koiran suunnilleen tuohon numero ykkösen kohdalle, ja menin kutsumaan suunnilleen kakkosen kohdalle selkä estettä päin. Sen jälkeen väänsin jotain valssin tapaista, ja koira putkeen. Jotenkin kummasti ehdin nelosesteelle ajoissa, vitoselle sylkkärillä. Jes, vielä vasemman käden sylkkärillä.. :D
Keinulle tuli ekalla kerralla tosi huonosti, kun oletin sen vain hakevan itsenäisesti suorasta kulmasta. Suoristin linjan, ja nyt hyvin. Kepeille haki tosi kivasti, vaikka jättäydyin tarkoituksella taakse. Pääsin myös irtoamaan hyvin sivuttaissuunnassa.
Putken kohdalla piirrustus taas hämää, koska putki oli lähes suorassa linjassa hypyltä katsottuna. Sinnehän se siis meni. Luki sen suoraan hypyltä, ja hyvä ettei tullut jalkoihin. Toisella yrittämällä parempi, sain silti noukkia sen aika selän takaa matkaan.
Putkelle haki hyvin, ja loppu meni myös oikein mallikkaasti.  Toisella kerralla muistaakseni virheettömästi.


Toinen rata oli helppo peruspätkä. Ei ongelmia, kontaktit ok. Ekalla kerralla tuli kolmosesteen väärältä puolelta, kun käänsin liian ajoissa. Muuten hyvä.

Meitä oli treeneissä tosi vähän, ja ehdin jäähdytellä Demin ennen kun treenit loppuivat. Otettiin sitten Riesan kanssa kaikkea kivaa siivekkeiden kanssa! Otin rimat pois ekan radan kutos- ja vitoshypyiltä. Riesahan oli ekaa kertaa hypyillä, mutta ilmeisesti puiden kanssa reeniminen on auttanut :D Otettiin parit takaakierrot, ja muutamat sylkkärit. Ipana oli niiin tykki, kääntyi tosi näpsäkästi, ja keskittyi koko ajan tekemiseen. Hieno ipana. Palkkasin lelulla, mikä ilmeisesti sopii Riesalle paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti