25. heinäkuuta 2010

Hallilla

Käytiin porukalla hallilla, ja tehtiin tuon näköistä radan pätkää. Jotkut kulmat saattaa vähän heittää.
Demi kävi vähän turhankin kierroksilla, ja se sitten purkautui haukkumisena.

Menin numero kakkosen kohtaan kutsumaan, selkä hyppyyn päin ja käänsin koiran siitä pakkovalssilla. Ekalla kerralla lähti keinulta ihan suoraan aa'lle, kun otin uudestaan ja vähän vahvemmin, niin sain vitoselle. Siihen saksalainen.
Keppien jälkeen persjättö, ekalla kerralla jätti kesken kun jyräsin ihan totaalisesti.. Rupesin itekkin miettimään että mitä helv mä olen tekemässä. Toisella kerralla hyvin.
Putkeen haki ok, pitää vaan ite muistaa kääntää kunnolla ja olla kiirehtimättä. Jos ite kiirehdin, niin Demi lukee sen heti. Kymppiputkeen sain sen hyvin, vaikka puomi oli ansana.
Kepeille takaaleikkaus, joka meni hyvin. Putki-aa kohta sujui ihan ongelmitta, kun tuo on niin kontaktihakuinen.. Otin sen myös pari kertaa hypyltä putkeen, ekalla painui aalle, mutta muilla kerroilla sain hyvin molempiin päihin.
Riesan kanssa tehtiin suoraa namikuppipalkalla, rimat matalimmalla ja vinoina. Ensin sen oli vaikea hahmottaa sitä, ettei nyt juostakkaan suoraan. Se ei kuitenkaan osunut rimoihin, vaikka eihän sen noin matalia tarvitse edes hypätä. Kauhulla odottelen rimojen nostoa, rupeeko se tiputtelemaan kun on tottunut tykittämään suoraan, tai sitten tollasiin yli astuttaviin 10cm rimoihin.. Noh, se on sen ajan murhe sitten.

Putkea tehtiin taas namikuppipalkalla, haki hyvin. Laitettiin myös vähän mutkaa, eikä siinäkään mitään ongelmia. Kokeilin myös lelupalkkaa, mutta liikkumaton lelu ei ollut tarpeeksi hyvä palkka. Joten siis namikupilla jatketaan.

Kokeiltiin myös puomin alastuloa. Laitettiin alastulo pöydälle, ja ensin otettiin alusta asti vaan namin perässä. Riesa on niin honkelo, että aluksi oli vaikeuksia kropan hallitsemisessa. Se ei silti pelännyt yhtään. Alastulolle pysäytin sen namilla ilman mitään käskyä, ja Sanna piteli takakroppaa paikoillaan.. Toisella kerralla nostin sen vaan puoleen väliin, ja vedätin siitä alas. Nyt käveleminen oli jo helpompaa, mutta jalat vielä meinasi lipsua alastulolla. Parin toiston jälkeen sen liikkuminen parani huimasti, ja se pysyi 2on/2off asenossa ihan hyvin. Lopetettiin yhteen tosi hyvään.

Demin kanssa otettiin vielä kontakteja, aa'lla pysähtyy hyvin, puomilla meinasi jäädä liian ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti