10. heinäkuuta 2010

Helteiset treenit

Ollaan laiskoteltu koko viikko, joten lähdettiin tänään vapaatreeneihin. Oltiin kentällä Sannan kanssa kahdestaan, joten ei tehty kun pientä pätkää.
Kasiputkessa oli oikeasti suut ihan suoraan eteen päin, mutta flexitrack ei suostunut laittamaan niitä oikein. Lisäksi kasi- ja kolmosputken välissä oli oikeasti tilaa.
Eipä tässä mitään ongelmia, menttin medihypyillä ja joka kerta puhtaasti.
Kolmosputken jälkeen tein persjätön, heitin koiran takaakiertoon ja siitä vitoselle, jonka jälkeen kutoselle jollain pakkovalssin tapaisella. Kasiputkeen haki hyvin, vaikka siinä olikin ansaputkia ihan tarpeeksi.

Tehtiin rata vielä toiste päin, eikä siinäkään mitään erityistä. Hypyllä, jossa on piirrustuksessa numero 5 takaakierto oli vähän hankala, kun koira tuli vauhdilla. En uskonut valssin sopivan siihen väliin, eikä me poispäinkääntöäkään osata... Joten ei muuta kun töppöstä toisen eteen, ja koira takaakiertoon. Se oli yllättävän sujuva, kun vaan pinkoi.

Riesan kanssa tehtiin vähän takaakiertoja, välistävetoja ja sylkkäri. Pääajatuksena oli kuitenkin tehdä suoria namikippopalkalla.
Laitettiin kolme hyppyä peräkkäin, ja lähetin ensin ekan takaa ja siitä aina kolmannelle asti. Ipana oli ihan liekeissä ja pinkoi minkä jaksoi.
Otettiin myös ihan muutama toisto suoraa putkea, namikippopalkalla tämäkin. Pikkunen oli aika super.

Pohdin vaan tuota palkkaa, pelkkä lelu ei luo tarpeeksi vetoa palkalle, mutta luoko nami sitten liikaakin? Rupeaako se räiskimään kun ruvetaan lisäämään rimoja mukaan? Kaipa sille voisi laittaa rimat jo alimpaan 20cm? Ja jos räiskii niin apuohjaaja ottaa palkan pois lopusta.

Riea täyttikin tuossa viime keskiviikkona 6kk. Painoa tasan 10kg, ja säkää n. 39cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti