7. elokuuta 2010

Treenailut

Maanantaina oli tavalliseen tapaan Demin treenit. Tehtiin kahta helpohkoa radanpätkää.

Aurinko paistoi aika ikävästi hypylle nro. 2, ja varmaan siksi rima tuli muutaman kerran alas. Otin 2-3 välin jaakotuksella, ja se ei sitten vaan toimi.. Kaamea lenkki. Toki aa oli melkoisen kutsuvana suoraan edessä. Tehtiin alku sitten ihan tavallisesti pyörimällä, eikä lenkittänyt niin paljoa.
Aan kontakti oli tosi hyvä, ja 6-8 sujui sen kummempia lenkittämättä. Kymppiputkeen vaan heitin, ja juoksin 11 hypyn taakse. Keppien loppuun tein persjätön, mutta ekalla mä tääs vähän jyräsin.. Uudestaan, ja nyt maltoin antaa sille koiralle tilaa. Kokeilin myös keppien takaaleikkausta, ja se sujui myös.
Alku jaakotuksella, joka sujui paljon paremmin tällä radalla. Ei lenkittänyt yhtä paljon.
Suoralle putkelle olin ajatellut takaaleikkaukset, mutta radalla huomasin ehtiväni ihan hyvin valssaamaankin.
9-10 kohtaan valssi, ja ennen putkea persjättö.

Riesan kanssa tehtiin minipöydän päälle nostettua puomin alastuloa. Se tajusi tosi nopeasti mitä siltä haettiin. Rupes tarjoamaan ihan innoissaan 2on/2off asentoa. Hieno pikkukettu. Ainoa ongelma tässä oli se, että ipana tarjos välillä asentoa ihan sivustakin.. Mutta toivotaan että se jää pois, kun palkkailee vain oikeista.

Eilen Riesa täytti 7kk. Painoa oli tänään 9,8kg ja säkää edelleen vajaat 40cm. Alan pikkuhiljaa uskoa, että se jää mediksi.
Tommosen rimpulan kanssa sitten huomenna pentukehään :') Teipit korvissa huomisen takia.

Eilen käytiin hallilla Riesan kanssa. Aloitettiin putkella. Suora putki, ja namikuppipalkka. Tehtiin lähinnä vaan suoraan lähetyksiä putken läpi palkalle, koska jos otti vähänkään kulmaa, ipana ei tajunnut, vaan juoksi ohi. Ensi kerralla pitää ottaa paljon lyhyempi putki, josko se niin hoksaisi paremmin.

Siivekkeillä tehtiin ensin välistävetoja ja takaakiertoja kahdella vierekkäisellä hypyllä. Se oli kamalaa, toi on niin hyvä kääntymään, että mä en meinaa pysyä perässä. Toivon että "ongelma" poistuu kun mukaan tulee rimat, ja kun tuo oppii hakemaan itse hyppyjä. Saatiin me silti onnistuneita toistoja, mun pitää vaan treenata :D

Tehtiin myös kolmen suoraa, mutta jotenkin Riesa ei näytä hoksaavan niitä siivekkeitä ympärillä, se vaan juoksee läpi. Ei sen toki tarvitsekkaan tajuta, mutta tehdään varmaan jatkossa vaan yhdellä hypyllä.

Lopuksi tehtiin vielä minipöydän päälle nostettua puomin alastuloa. Ipana oli ihan super, se pysähty kuin seinään vaikka ite kävelinkin ohi :) Nyt pitää vaan työstää tätä järkevästi, kun se on noin hyvällä mallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti