2. elokuuta 2010

Piikkiön syövereissä

Käytiin viime viikolla moikkaamassa Jennaa ja valkkaripentu Akua Piikkiössä.
Ajatuksena oli käydä joku metsälenkki ja antaa ipanoiden riehua. Metsälenkki me todellakin kierrettiin.. Pari tuntia ryteikössä, ilman polkua ja suurin osa ajasta vielä ylämäkeä.. :D Riesalle maasto ei ollut mikään ongelma, se hyppeli tottuneesti, vaikka välillä maasto olikin melko vaikeakulkuista.
Riesa pysyi myös tosi hyvin kuulolla, ja käyttäytyi muutenkin oikein kivasti.
Muuten ollaan treenailtu noutoa ja 2on/2off asentoa. Noudossa tuo kyllä läheltä hyvin ihan käteen asti, mutta jos matka kasvaa vähänkin, niin mikään ei toimi. Tyyppi juoksee dami suussa mun ohi, ja kiertää lenkin ennen kun tuo damin.. Odotellaan vaan sitä hetkeä, kun se keksii ruveta kunnolla lällättelemään.
Eli siis, nyt vaan ilmeisesti lyhyitä noutoja ja paljon palkkaa. Ärsyttää vaan, kun kuitenkin alusta asti panostettu nimenomaan siihen palauttamiseen, ja nyt se sitten uhkaa levitä käsiin.

2on/2off sujuu ihan loistavasti. Olen yhdistänyt käskysanan, ja ipana ryntää oikeaan asentoon vaikka mä olisin paikallani, tai liikun ite eteenpäin. Hieno eläin. Lisäsin tänään myös häiriötä siihen asennossa pysymiseen, ja mä sain aika huoletta viskellä nameja ja leluja, ja tuo lähti vasta luvan saatuaan. Loistavaa.
Tänään on Demin treenit, ja ipana voisi päästä taas seisokelemaan puomin alastulolle.

1 kommentti:

  1. Hei toveri tolleristi, seikkailetteko huviksenne Turunseudulla vai asutteko täällä? :-)

    Saatetaan joskus törmätä, jos näin on.

    - Anna

    VastaaPoista