2. lokakuuta 2010

Pinkoo pinkoo

Tänään vietettiin mukava päivä toller racessa, paikkana Hyvinkään vinttikoirarata. Riesalla on juoksu vasta loppunut, joten me startattiin viimeisenä, ja lämpättiin vähän sivummalla.

Alkuun tutustuttiin räsyyn, jonka perässä oli tarkoitus juosta. Riesa oli ihan innoissaan. Repi, hyppi ja juoksenteli räsy suussa.
Ensimmiseksi otettiin lyhyt harjoituspätkä, ja Riesa lähti vauhdilla räsyn perään. Sen jälkeen päästiinkiin juoksemaan koko matkaa, eikä nytkään mitään ongelmaa. Lähti vauhdilla, ja juoksi korvat hulmuten... Aika 6,0s. Toinen startti meni samalla tavalla, aikakin oli sama.
Riesa voitti juniorit, ja sai 15kg ruokaa. Säkki oli paljon isompi kuin ipana :')
Ihan yllätyin Riesan vauhdista. Koko kisan nopein aika taisi olla jotain 5,7s, eli ipana ei kovin kauas jäänyt! Kun se vielä kerää lihaksia, ja oppii suuntaamaan jalatkin oikeaan suuntaan niin siitä tulee ihan tykki ;) Tällä hetkellä sillä on jalkojen hallinnassa pieniä ongelmia.. Jalat heiluu joka suuntaan, välillä meinaa takajalat mennä kovempaa kuin etujalat, eikä jarruttaminen aina osu ihan oikeaan kohtaan :D

2 kommenttia: