6. marraskuuta 2010

samalla tiellä nerot ja hullut

Riesa mörköilee. Ja perseilee oikein huolella. Voisin skipata tämän iän, ja siirtyä suoraan siihen kun Riesa on järkevä parivuotias. Olettaen, että tuota elikkoa voi joskus kuvata sanalla järkevä.

Syysloma vietettiin osittain mökillä, ja varsinkin Deeku otti ilon irti. Riesaa koitettiin kovasti saada uimaan, mutta ei niin ei. Se tykkää läträtä vedessä, mutta itseluottamamus loppuu siinä vaiheessa kun pitäisi lähteä uimaan. Kesällä sen uintityyli oli niin huono, että täytyy varmaan varata aika koirakylpylään. Jos se siellä oppisi pelastusliivien avulla käyttämään takajalkojaan. Ja tietysti innostuisi siitä uimisesta.
Alunperin suunnittelin vesinoutoja, mutta ei sitten. Tehtiin dameilla ja vaakulla metsässä. Ipanahan edistyy. Nyt kun saatiin kestokanikin, niin pikkukettuhan voisi olla ensi vuonna taipparivalmis. Jos se siis saadaan uimaan.
Deekun kanssa käytiin pitkästä aikaa maanantaina agitreeneissä ja Riesa sai jäädä kotiin. Mummo oli ihan liekeissä, huomaa että taukoa tuli pidettyä.. Kovin paljoa mä en viitsi sillä treenata, tai juurikaan hioa mitään kohtia. On muuten vaikeaa! Mä olen luonnostani melko pilkunviilaaja, mutta pääasia että mummolla on kivaa. Tokoiltu ollaan samalla asenteella, ja kun mä en ole puuttunut juurikaan poikitteluun niin mummohan ottaa ilon irti. Tyyppii vetää naamaa virneessä melkein poikittain.

Riesa on viime aikoina opetellut mm. sellaisia perusasioita kuin paikallaolo ja remmikäyttäytyminen.. Pikkukettu hallitsi molemmat mainiosti vielä pari viikkoa sitten, mutta kertaillaan nyt sitten. Muutenkin ipana kokeilee rajojaan huomattavasti enemmän kuin ennen, ja nenä vie vähän liikaakin. Mutta eiköhän pikkukettu saada taas nopeasti ruotuun.
Mörköjä on nykyään vähän kaikkialla, eilen se haukkui roskikselle ja tänään katulampulle. Vapaana juokseva irlanninsusikoira oli kuitenkin kamalin.

1 kommentti:

  1. Jaksamista murkun kanssa! Jos tulee äitiinsä, niin pää on puuta, mutta sydän kultaa. :)

    Kiva kuulla, että noutojutut sujuvat. Teidän treeni-innolla taipparit ovat läpihuutojuttu ens kesänä!

    VastaaPoista