4. helmikuuta 2011

bonusta ja plussaa

 Kesä missä olet?
Olen totaalisen kyllästynyt siihen että treeneissä saa pelätä sormien tippuvan kesken leikin, sekä siihen että tennispallot tuppaavat katoamaan lumihankeen! Onneksi Riesa on suhteellisen näppärä eläin, ja löytää pallot lähes aina. Demillä en edes kokeile, lumipenkoissa hyppiminen on kivempaa kuin pallon etsintä..

Pakkanen ei vieläkään estä treenaamista, ja Riesa on edistynyt ihan hurjasti. Demi tokoilee tuttuun tapaansa päin honkia, mutta en ressaa.

Pikkukettu teki pari päivää takaperin kokeenomaisen treenin ilman hyppyä. Palkkaamattomuus ei ollut mikään ongelma, se vaan tykkää tehdä ja tekeekin varsin loistavalla moottorilla. Paikkamakuussa Riesalle meinaa tulla vähän kylmä, onneksi maanantaina saapuu Back on track-loimi jota ipana saa pitää makoillessa. R on kaiken lisäksi aivan totaalisen kalju, mikä ei varmasti auta asiaa..

Viime aikoina ollaan treenattu kaukoja ja luoksarin pysäytystä. Kaukoihin saatiin lisää etäisyyttää ja pallopalkan ansiosta vaihdot ovat varsin täpäköitä. Voisi toki samalla opettaa ne voittajan kaketkin, avokaket saatiin niin nopeasti kasaan.
Luoksarin pysätyksessä olen käyttänyt pallopalkkaa, ja ipana stoppaa varsin näppärästi. Ajattelin käyttää kokeissa käsimerkkiä. Veikkaan että reagoi siihen paremmin kuin suulliseen käskyyn.
Jäävien loppuasentoja ollaan myös treenattu ahkerasti. Olin palkkaillut sitä niin paljon itse liikkeestä, ettei se osannut pysyä paikallaan kun palasin vierelle.. Treeni tuottaa tulosta, ja nyt nämäkin liikkeet ovat aikalailla valmiita.

Pahvinen tokohyppy valmistui viimein. Siinä on enemmän jesaria kuin pahvia, mutta eiköhän tuo asiansa aja. Ja Riespulla onkin hyppy jo aikalailla hallussa. Alussa se kyseli hirveästi lupaa, luulen sen johtuvan siitä että agilityssä mukana on aina mun ääni ja vähintään pieni liike. ..Ja mullehan se vasta onkin vaikeaa pysyä paikoillaan..
Hetken naksuttelun jälkeen Riesa rupesi kuitenkin loikkimaan hypyn yli varsin mallikkaasti ja vähän liiankin innoissaan. Seisominen hypyn toisella puolella ei kuitenkaan ole ongelma.
Kohta kokeisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti