1. helmikuuta 2011Seuralle hankittiin oma videokamera, ja pakkohan sitä oli sitten hyödyntää. Valitettavasti pienentäessä videot vähän mössääntyivät, mutta eiköhän tuosta selvää saa.

Loppua kohti vähän hyydyttiin, ja varsinkin viimeisellä pätkällä pomputtaa tosi rumasti. Lisäksi alun kaltaisia ahtaita kohtia pitää treenata, siinä Riesa ei jotenkin osannut yhtään rytmittää hyppyänsä vaan hyppää miten sattuu. Muuten tuntui ainakin tosi kivalta mennä, eikä se hullummalta näyttänytkään.

Pidempi rata oli ylläoleva. Alkuun otettiin vain keinua, se ei ole aivan sellainen kuin haluaisin mutta eiköhän meillä ole aikaa treenata. Ennen luustokuvia en viitsisi hirveästi keinua treenailla, jos sieltä tuleekin jotain yllätyksiä..

Leijeröinnissä käytettiin namialustaa apuna, eli namit kutosen taakse. Ensin Riesa meni hypyn ohi, mutta otin pari kertaa pelkkiä lähetyksiä putken suulta jonka jälkeen rupesi rullaamaan. Leijeröinnit pitää opettaa Riesalle, koska Deeku ei osaa ja sekös välillä ärsytti.

Jatkettiin kepeille asti, aan kontakti hyvä. Kepitkin hyvin, vaikka haluaisin jo häivyttää käsiavut..
14 putki oli taas tosi omituinen, näitä pitää ehdottomasti treenata! Saatiin onnistumaan kun jätin namin loppuun ja tyrkkäsin koiran putkeen. Sen jälkeen ei ongelmia.
Takaisin tullessa (19) putki olikin taas outo.. Ja jälleen namia loppuun jne. Treeniä, treeniä.
Puomi ihan hyvä, vielä toivoisin sille vauhtia ja raivoa lisää, mutta eiköhän varmuuden myötä tule kummatkin.

6 kommenttia:

 1. Okei tosi kiva sitten. :) Lujaa menee ja kivasti on intoa. Tuossa saa jo etekin mennä vauhdilla. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana aropupu! Mielettömän näköistä menoa! Pitää jotenkin päästä teitä kisoihin katsomaan, kunhan se on ajankohtaista. Sydän syrjällään kyllä odottaa luustokuvia. Toivottavasti ei tule ylläreitä!

  VastaaPoista
 3. Hih, mäkin lasken jo päiviä luustokuviin.. Onneksi on koeviikko välissä, niin ehdi paljoa jännittää.

  Me ollaan tosissaan kavereiden kanssa mietitty sitä Oulun reissua (nuorten sm) jos luusto vaan on terve (ja R kisavalmis), että tulkaa sinne katsomaan.
  Tosin sitten voi tulla liikaa paineita.. :D

  VastaaPoista
 4. Näitä sun juttuja on tosi kiva lueskella ja katella kuvia ja videoita, muutenkin blogin ulkoasu on kiva niikun ovat koiratkin! ;)

  VastaaPoista
 5. Vähänkö teillä on kivan näköistä menoa! Itse odottelen innolla, että pikku borsku kasvaa vanhemmaksi! Peukkuja ja terkkuja!

  VastaaPoista
 6. Kiinnitin huomiota tuohon hyppytekniikkaan, nuori koira toki, mutta kattele tota sen alastuloa siinä on jossakin hypynkaaren vaiheessa jotain hassua, tosiaan aropupua ja sitten jotain tasajalka-hypähtelyä. :)

  VastaaPoista