28. tammikuuta 2011

tee-se-itse

Valtavasta pahvilaatikosta piti tulla tokohyppy. Ei muuta kuin mattoveitsi käteen ja hommiin. Ei muuten ollutkaan ihan niin yksikertaista.. Noh, onneksi jeesusteippi pitää kasassa lähes mitä vain, ja hypystä puuttuu enää vain yksi jalka.
Treenaamista se ei tietenkään estä, koska hökötys pysyy jotenkuten pystyssä. Riesalla kesti hetki tajuta, että sen yli tosiaankin hypätään. Sen jälkeen sujuikin varsin mallikkaasti. Riesa jää melko luonnostaan seisomaan hypyn jälkeen, ja hetken naksuttelun jälkeen saatiin liike tosi hyvälle mallille.

Aloiteltiin myös kaukoja! Olin laiska ja päätin, että opetan seisomisen vasta jos (kun!) päädytään ylempiin luokkiin. Avo-kaket on Riesalle niin helppo juttu, että mennään sieltä mistä aita on matalin. Ehkä opetan sille ne joskus uudestaan takajalkatargetin kera!
Vaihdon sujuivat siis varsin ongelmitta, välimatkaa 1-2m. Nyt vaan lisää etäisyyttä.
Sunnuntaina Turussa käytiin reenailemassa rantsussa, porukkaa oli melko paljon ja ipana oli kamala. Heti kun otin siltä remmin pois, kettu lähti innoissaan painamaan rantsua ympäri.. Ei mennyt ihmisten luo, kunhan halusi spurttailla. Tuli kyllä käskystä takaisin.
Itse tein sen virheen, että lähdin melko kylmiltään seuruuttamaan. Tulihan tuo mukana, mutta melko matkalaukkuna. Käännökset valui, ja katse harhaili. Huoh. Mutta tästä opittiin, että ensin sen kanssa pitää tehdä jotain pikkujuttuja!

Hetken reenailun jälkeen pikkuketulla syttyi lamppu pässä, ja se liimautui vasempaan jalkaan kiinni. Sen jälkeen olikin astetta perempaa seuruuta, vaikkei parasta Riesaa kuitenkaan.
Luoksetulo ja jäävät ok, mutta videolta paljastuu vartaloavut! Höh, oma liike siis syyniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti