15. huhtikuuta 2011

Tollot treenaa

Viimeiset treenit ennen koetta treenattu, tiesin sortuvani paniikkitreeneihin mutta tänään ei enää treenata. Ehkä..

Keskiviikkona treenattiin parkkiksella tolleriporukalla. Riesa näki veljensä Torstin ensimmäistä kertaa sitten pentuajan. Torsti oli oikein komea ja mukava tuttavuus, ipanat oli heti samalla aaltopituudella. Tollojoukkoa vahvistamassa myös Edi ja Donna.

Aloitettiin Torstin ja Edin kanssa paikkamakuulla, Riesa keskellä. Jälkikäteen ajateltuna Riesa oli ihan liian isoilla kierroksilla paikkamakuuseen. Mulla on vaan jäänyt eräs keskeinen asia oppimatta tuosta koirasta, ei ole hajuakaan miten saan sen kierrokset alas.. Kaikki kuitenkin ok niin kauan kun kierrokset ei mene yli.
Paikkis meni siis vähän levottomissa tunnelmissa. Pysyi muistaakseni hyvin, mutta liikehti levottomasti.
Päätin jo etukäteen että tehdään ihan vaan muutama yksilöliike, päädyin luoksariin ja jääviin. Riesan vire oli taas ihan katossa, hyvä vaan.
Luoksarissa pysyi tosi hyvin, ei reagoinut millään tavalla Jennin liikkurointiin. Kävin palkkaamassa paikallaan pysymisestä. Loppuosa myös varsin kiva. Ei ehkä ihan tyylipuhdas, mutta supersöpö ;)

Jäävistä tehtiin ensin maahanmeno. Seuruuosuudessa Riesa lähti vähän keulimaan, mutta eipä tuo haittaa. Itse maahanmeno hyvä.
Seisominen ei sitten sujunutkaan! Höh, se on kerran aikaisemmin samalla kentällä unohtanut mitä seiso-käsky tarkoittaa.. Seurasi vaan ihan pokkana mukana, huoh. Muistuteltiin vähän ja saatiin onnistuneita toistoja.

Eilen illalla tehtiin vielä paniikkitreeni, jäävät ja paikkis kaikki ok. Huomenna ihan hyvillä mielin Porvooseen, katsellaan miten käy.

1 kommentti:

  1. Meillä on kans sama ongelma tuossa paikkiksessa, että ennen sitä pitäis saada kierrokset alas. Mutta miten? :D
    Oon päättäny kokeilla semmosta että otan sen joku 10 minuuttia aikasemmin ulos häkistä/autosta ja käytän nopeesti kusella ja sitten vaan rapsuttelen yms eikä yhtään leikkiä, ei yhtään perusasentoa tai mitään muutakaan.
    (Dukella nousee vire jo siinä kun tehdään jotain), eli yks perusasento=minuutti lisää rauhoittumista :D

    Mutta mieluummin terävä ja helposti kiihtyvä koira kuin lahna :P

    VastaaPoista