15. toukokuuta 2011

omaa peliä, tekopaikoista hitit, ei turhia jäähyjä

Blogin päivittäminen näköjään hieman jäissä. Täällä ollaan keskitytty penkkiurheiluun, mutta eiköhän me kohta taas saada ote koiraurheilustakin. Jos siis selvitään jotenkuten järjissään illan pelistä.

Viime viikolla treenattiin maanantaina ja käytiin keskiviikkona paikkaamassa yhtä poissaolijaa. Molemmilla kerroilla samat radat, teemana pimeät putkikulmat.

 

Maanantai meni vähän sähläten. Saatiin kyllä tehtyä nollalla läpi, mutta meno oli hieman holtitonta. Liekö johtunut ensimmäisistä ulkotreeneistä pitkään aikaan. Pimeät putkikulmat ei kuitenkaan tuottaneet mitään ongelmia, jees.
Toisella pätkällä keppejä, meni ok. Ei suurempia edistysaskelia.

© Maria S
Keskiviikkona ihan toinen ääni kellossa. Varsinkin kepit lähti rullaamaan! Riesa lähti ekaa kertaa ihan kunnolla hakemaan sisäänmenoa kauempaakin. Ei haitannut vaikka jäin vähän jälkeen tai irtosin sivuttaissuunnassa. Ihan loistava ipana! Toisellakaan radalla ei ongelmia.


Viime maanantai katsottiin peliä eikä treenattu, mutta keskiviikkona treenattiin niisto-sokkaria. Sitä niisto-sokkaria piti sitten tietysti tunkea joka kohtaan, eli ainakin hypyille 3, 5, 7, 9. Hyppy 7 aiheutti hieman ongelmia, Riesa haki tosi helposti pöydän. Pöydällä tekikin sitten niin hienoja suorituksia, että olihan siitä pakko palkata. Sen jälkeen olikin astetta vaikeampaa pitää Riesaa poissa sieltä.. Saatiin kuitenkin onnistumaan. Putken suu tuotti vähän ongelmia, mutta kun pisti kinttua toisen eteen ja käänsi kunnolla, pysyi koirakin poissa ansaesteeltä.

Toisella radalla takaaleikkauksia, ei ongelmia. Hieno ipana! Ensimmäiset kisastartit heinäkuulle katsottuna, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti