22. toukokuuta 2011

lahjattomat reenaa, me ei

Pitäisikö ryhdistäytyä? Maanantaina päästään agittamaan, mutta tokoakin voisi hieman harjoittaa. En vaan voi sille mitään, että aina reeniparkkikselle päästyäni päädytään treenaamaan puunkiertoja tai 2on/2off-asentoa katukivetyksellä.. Parkkiksellakaan ei olla vierailtu entiseen malliin, mutta onneksi koeviikko lähestyy. Mikään ei pakota treenikentälle tehokkaammin kuin parisataa sivua luettavaa.

Ollaan me sentään kerran käyty katsomassa missä jamassa AVO on. Sanoisin että huonossa jamassa. Kaket ei toimi, luoksari ei toimi, nouto on kesken, hyppyä ei olla edes otettu ja paikkamakuu on täysin keskeneräinen. Jäävät sentään (vielä) toimivat, eikä seuruussakaan varsinaista vikaa ole.
Alkuperäisen tavoitteen mukaan meidän pitäisi olla koevalmiita joskus kesä-heinäkuussa. No ei olla. Uusi tavoite on elokuu ja nuorten SM. Viimeinen mahdollisuus näihin skaboihin, pakko mennä!

© Johanna S
Treenaamisen sijaan ollaan keskitytty lenkkeilyyn ja Riesan kanssa käytiin kerran uimassakin. Vesikammo on historiaa, ipana oli vaikea pitää poissa vedestä!

Vaakkua tsekattiin tänään taas pitkästä aikaa, tehtiin ihan pelkkää vaakun talteen ottamista. Alkukankeuden jälkeen vaakkuu nousi mukaan varsin mallikkaasti, mutta haluaisin sen ottavan vaakun mukaan ihan alusta asti. Ei me voida taippareissakaan pyytää tutustumiskierrosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti