23. heinäkuuta 2011

aksaa pitkästä aikaa


Olipas hurjan kivaa päästä pitkästä aikaa aksaamaan! Rata oli melko tylsähkö, mutta ei jaksettu kolmisin mitään ihmeempiä kehitellä. Jonkinlaisena teemana kuitenkin päällejuoksu ja putkikulmat.

Riesa oli tauonkin jälkeen ihan huippupätevä, vaikka jo pelkäsin sen unohtavan kaiken..
Ensimmäisellä kerralla oma keskittyminen vähän hajosi, minkä takia seiska- ja kymppihypyt vähän tökki. Lähdin vaan tapani mukaisesti rynnimään ja unohdin koiran.. Saatiin kuitenkin ihan siistiä rataa tehtyä.

Toisella kierroksella päätin, että tehdään nolla, ja sehän tehtiin. 13 hypylle heitto oli kuitenkin ihan luvattoman huono, minkä vuoksi otettiin vielä putkelta uudestaan. Nyt saatiin myös varsin nätti loppu, jee!

Riespu on maailman pätevin pieni aksakoira, varsin malttamattomina jo odotellaan kisauran aloitusta.


Loppuun vielä vanha HAU Openin episvideo:


Tuon rintamasuunnan jälkeen voi sitten miettiä, miksi se koira meni aalle..  Mutta jotkut asiat vaan täytyy oppia kantapään kautta ;) Muutenkin Riesa tuntui vähän vierastavan vieraita esteitä ja kenttää, mutta tähän ei nyt auta muu kuin kisaaminen. Keinuepisodia en jaksa edes kummemmin kommentoida.. Samainen keinu on kuitenkin herättänyt jonkun verran keskustelua juttupalstoilla, syytän siis sitä, enkä hukassa olevaa ohjaajaa, hah!

2 kommenttia:

 1. Moi,
  tulin vaan kyselemään, että missä seurassa/kentälle treenaatte agilitya? Agilitykuvien kenttä näyttää tutulta, mutta en millään muista missä se on..
  Riesa on kyllä sievä pikku-otus!
  T. Inkku

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  seura on Hyvinkään seudun kennelkerho, ja kenttä on Hyvinkään Sveitsin koirakenttä. Siinä vinttariradan vieressä :)

  VastaaPoista