19. heinäkuuta 2011

ei mitään

Ollaan oltu niin tajuttoman laiskoja, ettei olla tehty oikeastaan yhtään mitään. Yhden ainoan kerran pysähdyttiin futiskentälle tokoilemaan. Tehtiin seuruu, paikkis ja jäävät.

Seuruukaavio oli suht pitkä, sisältäen kaikki suunnan- ja vauhdinmuutokset. Palkkailin jokaisesti perusasennosta, joten ei ongelmia. Juoksuosuudella meinaa yhä irrota hieman liikaa sivusuunnassa, mutta kun pysähtelin usein (Riesa hakee perusasentoon kiinni jalkaan), alkoi Riesakin pysyä paremmin oikealla paikalla. Myös lähes kaikki käännökset olivat huonoja. Miten olisi se treenaaminen vähän useammin?

Jäävät molemmat ok. Riesa kestää vähän huonosti sitä, että kävelen sen taakse, mutta ehkä tähänkin auttaisi se treenaaminen..

Paikkis 3min, olin piilossa vaihtokopin takana. Joku ystävällinen kriminaali oli tehnyt siihen pieniä reikiä, joista pystyin hyvin tarkkailemaan Riesan tekemisiä. Loppua kohden alkoi pieni maan haistelu, mistä kielsin, sen jälkeen taas hyvin.


Viikonloppuna vaakkuiltiin, mikä oli kunnon pohjanoteeraus. Riesa oli saanut katsella edellisen koiran suoritusta, mutta ei kuitenkaan nostanut mitään älyttömiä kierroksia.
Aloitettiin ihan tavallisella helpolla muistinoudolla (mikä jäi myös ainoaksi..). Riesalla ei ole mitään ongelmaa vaakkujen löytämisessä näin, (tai vaikka ruudussa) mutta voisi se nyt ystävällisesti myös noukkia ne talteen. Juuri kun ajattelin, että tämähän sujuu, treenit menevät ns. vituiksi. Sen jälkeen oli kunnon hanskat naulaan - olo, mutta näin jälkeenpäin syytän optimistisesti juoksuja, katsellaan taas parin viikon päästä uudestaan.

Agilityä me sentään osataan, vaikkei ollakaan päästy treenaamaan. Ilmoitin Riesan 30pv Janakkalaan, missä siis startataan kisaura. Siitä viikon päästä käännetään nokka kohti Oulua ja nuorten SM kisoja. Perjantaina on tavallinen iltakisa, sisältäen yhden startin, ja lauantaina toivottavasti kaksi starttia. Samalla tavataan Riesan sukulaisia, huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti