7. elokuuta 2011

nuorten SM, Oulu

Perjantaina kuudelta aamulla pakattiin koirat ja kamat autoon, ja lähdettiin ajelemaan kohti Oulua. Perjantaina oli ihan tavallinen, kaikille avoin iltakisa. Hyllytettiin vähän tyhmästi, ja Riesastakin näki, että se oli ihan väsynyt matkan jäljiltä.

Lauantaina uudestaan kisapaikalle, kaikista säkä- ja tasoluokista karsittiin 3 parasta finaaliin. Ykkösten rata oli helpohko, ja siinä oli vain 16 estettä! Tehtiin hyvä rata, mutta kepit oli hitaat. En vain luota niihin, vaikka tiedän sen osaavan! Radalta kuitenkin nollavoitto ja finaalipaikka, jee! Ensimmäinen LUVA siis taskussa.

Finaalirata oli profiililtaan varsin mielenkiintoinen. Siinä ei ollut keppejä, ja ainoa kontakti oli aa. Radan alussa oli hyppy, rengas ja pituus, jolta käännyttiin 90-astetta toiseen suuntaan. OKK'lla on hajoava rengas, mitä Riesa ei ole tehnyt kuin kahdesti. Jäin liikaa varmistamaan, ja Riesa teki varmaan kymmenen metrin lenkin pituuden jälkeen.. Olin myöhässä, ja seuraavassa kohdassa lenkitettiin taas.. :D Sen jälkeen sain Riesan hanskaan, ja nollalla maaliin! Hienoin pieni!

Nollia näytti tulevan aika paljon, ja me hukattiin kaarroksiin todella monta sekuntia, joten ei yhtään tiedetty sijoituksia. Riesan nolla oli kaikesta huolimatta nopein, eli nuorten SM kultaa!
Radat oli meidän puolella, teknisimmillä radoilla ei välttämättä olisi pärjätty, mutta kyllä me juosta osataan.

Kisapaikalla tavattiin Riesan emä Riimi omistajineen, sekä pikaisesti myös veli Leo. Sukulaisten jälleennäkeminen ei ollut kovin lämmin, mutta kyllä ne sukulaisiksi tunnisti ;) Nähtiin myös kasa muita tuttuja, oli ihan huippukiva kisapäivä!

5 kommenttia: