13. syyskuuta 2011

Lotan treenit 2

Eheheh, kuinka mielikuvituksellinen otsikko.. Mutta tänään taas treenattiin, ratana sama pätkä kuin viime kerralla, koska viimeksi ei selvitty ihan loppuun asti.


Viime kerralla saatiin sujumaan 1-11, eikä niissä nytkään juuri ongelmia ollut. Oli äärimmäisen helppo tehdä, kun kerrankin luotti omaan osaamiseen. Ja miksei luottaisi, viime kerrallakin osattiin!

Keppikulmaa Riesa ei osannut hakea, pitää pistää treenilistaan!
14 vähän valahti olin aika huono! Välistäveto nippanappa onnistui, ja loppuun mentiinkin hyvin.

Heti perään kerrattiin vähän 14 hyppyä, joko suhisin myöhässä, tai jäin nököttämään paikalleni.. Saatiin kuitenkin hyviä käännöksiäkin aikaiseksi, pitää vain olla tarkkana.

Toisella suoritusvuorolla tehtiin 18 putkelta loppuun. Ei ongelmia, mutta pyysin että katsottaisiin vähän meidän välistävetoja. Viimeinkin ymmärsin missä oikeasti kiikastaa! Idealamppu olisi riittänyt valaisemaan koko hallin. Mä liikun ihan superhuonosti välistävedoissa, ja jään hirmu kauas. Nyt etenin reilusti seuraavan hypyn suuntaan, joten olin ihan ajoissaa ohjaamassa! Jäin myös pikkasen lähemmäksi hyppyjä. Olipas taas hirmu vaikea tajuta noinkin yksinkertainen asia.. Näissä pitää myös palkata paljon vastakkaiseen käteen kääntymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti