17. lokakuuta 2011

heitellään haasteita

Tunnustuksen saaneen pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kai se on pakko. Haaste saatiin tosiaan Tiialta ja Riitalta.
Itse haastan Saran, Nooran, Riman, Ainon, Joonan, Jennin, Marian ja Sannan!

1. Mun mielestä tälläiset haasteet ovat aika älyttömiä. Tai siis.. Lukeeko näitä joku? Kuka tunnustaa?

2. Kesän juoksujen jälkeen Riesasta on tullut varsinainen pikku-bitch.
...Joka nukkuu vaaleanpunaisella puputyynyllä.. Ja juoksee mun helmoihin aina, kun kova maailma käy liian pelottavaksi. Pikkuketuillakin on heikkoutensa.

3. Demi on oikeasti ihan huippu. Sen luonteessa on valtavia puutteita, joita jaksan aina haukkua. Silti se on Maailman Paras supermummo.

4. Katsoin viikonloppuna 12 jaksoa "älytöntä vampyyrisarjaa" koska Riitta "pakotti". Nyt en jaksa odottaa perjantaihin, "kiitos" Riitta! Ilmankos lenssu ei tunnu parantuvan ikinä.

5. Riesan harteille ladottiin niin monen vuoden odotukset ja unelmat. Valtava taakka pienelle punaiselle, enkä ikinä oikeasti pitänyt odotuksia realistisina. Riesa on kuitenkin täyttänyt kaikki odotukset moninkertaisesti. Huipputyyppi, lapsitähti.

6. Demin harteilla on ollut lähinnä opettajan rooli. Siihen ei voisi toivoa sopivampaa tapausta. Harrastusten osalta meillä ei koskaan ollut mitään varsinaisia tavoitteita. Ensimmäisinä vuosina vain toivoin, ettei tulikuuma tolleri revi untuvatakkia täysin palasiksi. Sen jälkeen kisattiin vain nolla kerrallaan.

7. Ensimmäisinä vuosina me treenattiin talvisin klo 9 lauantaiaamuna. Kuka oikeasti lähtee treenaamaan, tai kuskaamaan treeneihin tuohon aikaan?
Tai kuka ylipäätään lähtee kuskiksi johonkin esim. Ouluun asti, haha. Älytöntä, kiitti iskä! Ja vähän äitikin!
Pointti oli, että koiraihmisillä viiraa päässä. Pahasti. Ja se tarttuu.
Totean sen ite joka kerta kun herään (jos herään ;) talkoilemaan/kisoihin/treeneihin klo 05.00 aamulla.

8. Mulla on maailman parhaat treeni- ja seurakaverit, sekä ihan huiput koiratyttökamut! Saisitte vain kaikki muuttaa hitusen lähemmäs..! ;)

3 kommenttia:

 1. Toisesta blogista tänne eksyin ja pakko oli heti kommentoida seiskakohtaa (ja samalla siis vähän ykköstäkin, koska ihan selvästi luin tätä postausta). Koiraihmisillä TODELLAKIN viiraa päässä :D Itsekin saan kyllä kiitellä vanhempiani siitä, että jaksoivat kylmissä maneeseissa (talvipakkasilla) aikoinaan seistä jopa puoliseitsemän aikoihin sunnuntaiaamuna odottelemassa koirakisojen alkua :D Nykyään, kun on ajokortti, niin ei tarvitse enää piinata muita tällä hulluudella :D

  VastaaPoista
 2. "YOU MUST BE ELENA!" (ole hyvä vaan ;))

  Ja oon miettiny tota seiskakohtaa kanssa niiiin monta kertaa..... Siis minkä ihmeen takia vapaaehtoisesti herään kukonlaulun aikaan viikonloppuisin vain jotta voisin viettää koko päivän joissakin kisoissa hyvällä tuurilla 20 asteen pakkasessa? Jotain selittämätöntä.

  VastaaPoista
 3. Haha, no ainakaan ei ole ainoa jolla viiraa päässää.. ;) Vertaistukea löytyy aina!

  Riitta...

  VastaaPoista