12. lokakuuta 2011

suunta ylös

Alan vähitellen toipua lauantain koettelemuksesta. Ehkä. Ei mun koirat vaan tee noin. Noh, nyt teki. Ulkopuolinen ei ehkä ymmärrä järkytystäni, mutta Riesalla on (yleensä...) erittäin korkea työmotivaatio, eikä se ehdi radan aikana katsella maisemia.

Maanantaina tehtiin kuitenkin pikkutreeniä oman koutsivuoron jälkeen, teemana yllättäen välistävedot ja putki - aa erottelut.
Välistävedot menee nykyään jo melko huipusti! Palkkaan vielä paljon vastakkaiseen kääntymisestä, mutta ilman palkkaakin sujuu mainiosti. Toinen puoli sujuu vielä heikommin, mutta eiköhän se tästä lähde..


Eroitteluissa palkkasin useasti putkesta, ja sen jälkeen lähettäminen onnistui kaukaakin. Pitäisi vain tehdä näitä paljon enemmän, tottakai koira menee aalle, kun sieltä sitä palkkaa tulee useammin.

Tiistaina Lotan treenit jäivät väliin, sillä tulin sopivasti kipeäksi. Treenimotivaatio ei ole muutenkaan huipussaan. Vaikaa ollaankin ihan mahtavassa ryhmässä, ja opitaan koko ajan uutta, tuntuu ettei kuitenkaan olla viime aikoina edistytty.

2 kommenttia:

  1. Haastoin teidät tunnustushaasteeseen!

    http://tollerwichit.blogspot.com/2011/10/blogihaaste-tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  2. ^ Hahah mäki haastoin, että alas tunnustaa! :DDD

    http://suipponokat.blogspot.com/2011/10/tunnustetaan-sitten.html

    VastaaPoista