9. lokakuuta 2011

Riesa hei...

Eilinen oli niitä kisapäiviä, jolloin olisi kannattanut jäädä kotiin..


Vielä aamulla oli kohtuu hyvä fiilis, mutta kisapaikka paljastui aivan kamalaksi! Alusta oli oikein kiva, mutta kisapaikka liian pieni tuolle ihmismäärälle. Halli oli meidän luokkien aikaan ihan täynnä, ja meteli sellainen että korvissa soi vielä tänäänkin. Lisäksi ensimmäisen startin lähtö oli ihan hölmösti radan sivussa niin, että pelkästin jonkun  astuvan Riesan hännälle.. Tilaa ei siis ollut melkein ollenkaan.

Riesa kyllä pysyi lähdössä hyvin, mutta en jotenkin ollenkaan saanut fiilistä päälle. Rata oli vielä meille hyvin hankala, jotenkin tosi ahdas. Hyllytettiin kohdassa, jossa putki oli aan alla. Lisäksi ihan vieressä oli puomi. Meille siis ihan tappokohta. Aallehan Riesa sitten meni, hetken jo luulin sen menevän putkeen, eli olin jo jatkamassa matkaa.. Loppuradalla taidettiin hyllyttää vielä kolmesti, arrg. Ei ikinä pitäisi lopettaa ohjausta sen hyllynkään jälkeen.

Toinen rata oli vielä kammottavampi.. En tiedä ollenkaan mitä tapahtui, mutta kiinnostaisi kovastikin tietää, mitä pikkuketun päässä liikkui. Alku meni hyvin, mutta yhdeltä hypyltä oli suora linja ratatyöntekijään. Takaaleikkasin sille hypylle, ja Riesa ilmeisesti bongasi työntekijän jo hypyllä, sillä rimakin tuli alas. Riesan oli tietysti ihan pakko käydä morjenstamassa ja tsekkaamassa outo heppu, aarg. Nooh siitä jatkuu, ja kohta Riesa bongaa muurin numerolapun...? Sain sen kääntymään, mutta samalla Riesa tajusi yleisön.. Uudestaan vaan, mutta vieläkin se sama numerolappu kummitteli... Sen jälkeen päästiin jatkamaan, mutta oltiin kummatkin niin kujalla että painuttiin pois.

Kyllä, Riesa on vähän häiriöherkkä, mutta ei nyt liioitella!
Toisaalta, ei varmasti ollut Riesallekaan helppo kisapaikka, muutenkin nuorelta koiralta nyt voi odottaa mitä vain.. Ja se on valeraskaanakin! Kyllä tekosyitä löytyy.

Mietin, viitsinkö edes julkaista koko videota. Kai se on pakko, ei kukaan muuten usko miten huonoja me oikeasti oltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti