20. marraskuuta 2011

parempi!

Eilinen kisapäivä ei lähtenyt ihan toivotulla tavalla rullaamaan, olen taas onnistunut hankkimaan pahemman laatuisen flunssan itselleni. Eipähän ainakaan ole tulospaineita, kun ainoa tavoite on pysyä tajuissaan...Ensimmäinen rata oli profiililtaan ihan kiva, ainoastaan alku oli meille hankala. Monet kutsui putken vierestä, mutta Riesalla on melko ikävä tapa lukita kontaktit tollaisessa tilanteessa... Muuri tietysti vähän blokkaa, mutta en uskaltanut luottaa siihen.
En yhtään tiedä mitä tapahtui, mutta Riesa kääntyi putkessa ympäri?? Melkein mitä tahansa muuta osasin odottaa, mutta en tätä.
Virheen jälkeen löntysteltiin rata loppuun, maalissa vähän harmitti. Todella epätavallinen virhe Riesalta, nolla oli niiin lähellä. Noh, nuoren koiran kanssa sattuu ja tapahtuu.

Toinen rata oli myöskin profiililtaan tosi kiva, alku tässäkin meille hankala. Puomi taas sopivasti tyrkyllä. Alku olikin vähän ruma, hitusen aikaisemmin olisi pitänyt lähteä liikkeelle. Riesastakin ihan huomasi kuinka mun huonous rupesi ärsyttämään :D  Muuten tehtin  nättiä rataa loppuun asti. Keinu nyt oli hidas, mutta ei nillitetä pikkuseikoista. Tuloksena siis kakkosten ensimmäinen LUVA ja voitto!Näistä radoista näkee, miten isoja harppauksia me koko ajan mennään eteenpäin. Tai lähinnä minä. Valssitkin on mennyt valovuoden eteenpäin, jee! Nykyään niitä jopa ehtii tekemään, ja koira kääntyy aina kolikolla. Ennen tuntui etten ikinä ehdi mihinkään valssaamaan, ja koira saattoi kaikesta huolimatta valua.. Nyt meninki on ihan eri, on se helppoa jos sen osaa!

Riesa nyt oli tapansa mukaan ihan huippu, varsinkin vikan radan puomin kontakti on ihan super! Tuomarikin palkintoja jakaessaan onnitteli sekä nollasta, että koirasta. On kuulema hienoin tolleri pitkään aikaan. Ja onhan se hieno, vaikka ajoittain koetteleekin mielenterveyttä.

Näiden piti olla vuoden viimeiset kisat, mutta mun on ehkä pakko ilmoittaa vielä 4pv Turkuun.. Sinne olisi lahjakorttikin!

Demsikin pääsi tällä viikolla höntsäämään hallille, en tiedä voiko pientä eläintä tuon iloisemmaksi tehdä! Hienosti oli kaikki muistissa, jopa puomin 2on/2off! On sen kanssa vaan niin erilaista mennä, melkein katsomattakin tietää missä se menee, mitä se tekee ja miten se ragoi mihinkin. Siinä on meille Riesan kanssa tavoitetta kerrakseen.

3 kommenttia: