4. maaliskuuta 2012

hallinta on historiaa

Kammottava motivaatiopula niin blogin kun vähän kaiken muunkin suhteen. Jokunen viikko takaperin oltiin siitä huolimatta kisaamassa. Olin itse pari päivää aikaisemmin pyörähdellyt vanhoja, ja saanut vielä hirveän lenssun kaupan päälle. Ei tosiaan mikään loistava kisafiilis. Ensimmäinen rata menikin aivan mehtään (lisää alempana), mutta toisella oltiin taas lähellä.Ai tyylipisteitä ei jaeta? Tiesinhän minä, etten puolikuntoisena ehdi. Pakko oli kuitenkin kokeilla, vaikka jälkikäteen pakkovalssi olisi ehkä tuohon alkuunkin sopinut paremmin. Aa kun on pikkuketun mielestä varsin puoleensävetävä. Tuloksena siis femma, sij. 2.


Ja sitten se ensimmäinen... Voidaan jo tässä vaiheessa unohtaa yksilö SM tältä vuodelta - ei ehdi. Meidän A hajoaa (siis hajosi...), hyvästi vaan täydelliset kontaktit ja "näin en sitten ainakaan tee". Hirveä vaiva nähty, ja nyt ne ei toimi kunnolla edes reeneissä. Onko tässä nyt mitään järkeä.

Riesa on tässä viime kuukausien aikana tullut aina vaan useammin läpi. Ensin se lähti mun liikkeeseen mukaan (ai miten niin ei kannata vapauttaa koiraa 99% kerroista samasta kohdasta...?), ja siitä pikkuhiljaa aina vaan räikeämmin. Aina läpi tullessa käskin sen takaisin. Jälkikäteen ajateltuna aivan idioottia toimintaa, koira ei opi takaisin pyörähtäessä yhtään mitään hyödyllistä. Jotain kuitenkin, nimittäin ensimmäisellä radalla leikkasin takaa aalla, mikä näköjään tarkoitti "älä mene ylös, vaan pyörähdä kontaktille". Lopetetaan se pyörähtely tähän...

Puomilla kontaktit sentään toimivat, eikä aallakaan etupalkan kanssa ole ongelmia. Etupalkka saa Riesan jopa ajattelemaan sitä mitä tehdään. Ilman etupalkkaa ollaan kuitenkin "YAAAAYY ETEENPÄIN 8DDD" -mielentilassa. Ihan saa taas katsoa peiliin ja miettiä, olisko sittenkin pitänyt vähän monipuolistaa sitä palkkaamista ja vapauttamista.

Tässä ei oikein muu auta, kuin palata pari askelta taaksepäin ja olla kangistumatta kaavoihin. Huoh. Ei muuta kuin reenisuunnitelmaa tekemään.

Jos joku miettii miksi Riesan aksapostausta koristaa Deeku, niin ihan siksi että se on niin symppis harmaanaama!

1 kommentti:

  1. Kontaktiesteet on ihan tyhmiä, vaikeeta on vaikka miten päin tekis!

    VastaaPoista