24. syyskuuta 2012

Paimion tokot

Lauantaina tokoiltiin ja lenkkeiltiin Marian ja Zenan kanssa Paimiossa. Treenit meni niinkin hyvin, että paluumatkalla olisi tehnyt mieli ajaa auto Paimion jokeen. Treenattiin liikaa ja väärällä mielialalla. Otti päähän, kun kumpikaan ei osattu enää mitään. Yksittäiset liikkeet kyllä sujuvat, mutta se kaiken perusta, eli seuruu, on kyllä levinnyt tauon aikana niin pahasti, ettei auta vaikka kuinka koittaisi katsella tilannetta positiivisesti.


Seuruu meni tosiaan aivan päin honkia. Riesa ei osaa enää ollenkaan hakeutua perusasentoon suoraan ja lähtee keuilimaan turhankin herkästi. Itse en osannut pitää kroppaa ollenkaan rentona ja suorassa, sekin aina vaikuttaa Riesaan. Paljon paikan vahvistamista ja pikkuhiljaa kestävyyden vahvistamista. Ja peilin edessä treenausta... Ehkä se siitä.

Noutoon olen viimein hankkinut 100g pienemmän kapulan. Vähän helpottui pikkuketunkin elämä... Pieni ei vain osaa enää ollenkaan hakeutua perusasentoon kapulan kanssa, vaikka painavamman kapulan kanssa kyllä onnistui? Nyt Riesa tulee nätisti sivuttain eteen istumaan... Kotona ollaan treenattu pelkkää kapulan kanssa perusasentoon hakeutumista, mutta kyllä se on aivan mahdottoman vaikeaa.Luoksarin stoppia tehtiin kerran takapalkalla ja pari kertaa maalin kierroilla. Helposti se rupeaa ennakoimaan, mutta mielummin otan vaikka sen vähän hitaamman luoksarin kun en stoppia ollenkaan. Stopit oli kyllä pääasiassa hyviä! Se on kiva kun vähiten treenattu liike sujuu...

Jäävistä taidettiin tehdä molemmat kahdesti. Molemmat muisti, vaikka niitä on treenattu viimeksi en edes muista koska. Pätevä pieni! Vaikein juttu tulee olemaan taakse käveleminen. Maassa ollessa ei mitään ongelmaa, mutta luulen että seisomisessa on melko suuri halu lähteä perään. Nyt ollaan tehty etupalkalla, millä ollaan saatu toimimaan. Myös liikkeen loppuja pitää treenata, se perusasentoon hakeutuminen kun vaan on niin pirun vaikeaa pienelle koiraeläimelle.Lopuksi Demikin pääsi tekemään jotain pientä ja mun pitää varmaan vaihtaa tokokoiraa. Puolikuuro Deeku, melkein 12vee, muisti paremmin kuin Riesa... Ei meillä kovin valoisasti siis tokorintamalla suju. Demsi oli kyllä varsin pätevä, hieno mummeli!

Treenien jälkeen lähdettiin vielä lenkille hiekkakuopille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti