6. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin

Tiistaina päästiin pitkästä aikaa Lotan treeneihin aksaamaan. Tauon jälkeen Riesalla oli kierrokset aivan tapissa, jolloin sen keskittymiskyky saattaa hyvinkin painua miinuksen puolelle. Nytkin oli aivan alussa havaittavissa pientä huitelua, mutta kettu palautui takaisin ruotuun ja työmoodiin todella nopeasti, hyvä Riesa! Olisi muutenkin pitänyt viritellä sitä vähän paremmin ennen radalle menoa.

Muutenkin treenit menivät varsin näppärästi, Riesa tuli jopa päällejuoksuihin! Huhhu, nyt liikutaan tuntemattomilla vesillä. Ties mikä aivohärö oli sillä kertaa ;)
Oli kyllä mukava pitkästä aikaa treenata, vielä ehditään muutama kerta käydä esteillä ennen SM-kisoja... Ilmoitin meidät perjantain molempiin startteihin ja sitten lauantaina ollaan taas ankkureina joukkueessa. Vähän harmittaa, ettei kerätty nollan nollaa tälle vuodelle yksilöitä varten, mutta onhan tässä vielä koko ura aikaa.


Treeneistä lähdettiin suoraan Turkuun, mitä nyt ensin ajoin puoli tuntia väärään suuntaan, mutta perille päästiin kuitenkin... Keskiviikkona käväisin pääsykokeessa ja illalla lähdettiin Paimioon lenkille. Riesa kävi heittämässä talviturkin ja tuttuun tapaansa jumitti vedessä vaikka kuinka kauan. Nykyään sen saa sentään käskyllä pois uimasta, pari vuotta sitten siitä sai vain haaveilla... :D


Tänään lähdettiin puoliltapäivin takaisin Hyvinkäälle, matkan varrella käytiin Helsingissä osteopaatilla. Riesahan on käynyt fyssarilla viimeksi helmikuussa, näin pitkä väli ei alun perin ollut tarkoitus. Olen vain niin ahkerasti reissaillut kaupungista toiseen, ettei varaaminen pidemmän ajan päähän oikein onnistunut. Pelkäsin Riesan olevan aivan solmussa ja kierossa, mutta mitä vielä... Pikkukettu oli oikein hyvässä kunnossa! Toki sieltä löytyi ihan normaaleja agilitykoiran jumeja, mutta ei mitään suurta tai hälyttävää. Oikea puoli oli hitusen kireämpi kuin toinen, mutta muuten ei mitään erikoista.

Olen aikaisemmin yrittänyt pitää kiinni kahden kuukauden hoitovälistä, mutta tämän jälkeen harkitsen välin pidentämistä johonkin kolmeen kuukauteen. Turha kai siellä on kovin useasti rampata, kun ei tuo koskaan mitään isoja jumeja itselleen hanki.


Kauaa ei ehditä kotona laiskotella, huomenna lähdetään kohti tollerileiriä. Toivottavasti Riesa ei ole reissailusta kovin väsynyt, jotta saadaan taipparireeneistä kaikki hyöty irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti