9. heinäkuuta 2013

Melkein!

Tänään kisattiin Purinalla kahden startin verran. Ensimmäinen oli meille vaikea ja meni hätiköinniksi koko rata.  Riesa oli kuitenkin hienoin pieni, eikä pienistä mutkista matkalla välittänyt. MUTTA, se jätti taas kepit kesken. Mitä helvettiä nyt ihan oikeasti. Mielestäni en edes painostanut sitä, huoh. Treeneissä se hyvin harvoin jättää keppejä kesken, vaikka tahallani häiritsisin. Tästä alkaa tulla ihan oikea ongelma meille. Mutta ei kai tässä muuta kuin rutosti häirittyjä keppitreenejä, meillä kun ei mitään muutakaan treenattavaa ole...

Riesa oli kuitenkin varsin lunki ennen starttia ja radalla, mikä oli varsin positiivinen juttu! Juhannus teki sille selvästi hyvää.Toinen rata oli ihan kiva juoksurata, joskin tutustumisen jälkeen jäi vain melkoinen wtf-olo. Radalla juostessakin taisi olla iso kysymysmerkki pään päällä, mutta selvisimme kuitenkin kolmanneksi viimeiselle esteelle asti puhtaasti. Koko loppu oli aika kaaosmainen, enkä todellakaan edes tiedä mitä ohjausta yritin kyseiseen kohtaan ja Riesa tuli jaloille. Ei mikään huomaamaton hipaisu vaan sellainen "aaaaa lennän nurin" törmäys. Femma siis siitä, kiitos ja näkemiin.

Oli kuitenkin varmasti ihan meidän uran parasta aksaa, vaikka itselläni oli kokoajan kamala kiire ja "aaa se meni jo, en ehdiiii" - olo. Muutama linjakin meni vähän vinksalleen kun itse raahustin kymmenen metriä jäljessä, mutta fiilis oli loistava! Vaikka kyllähän se jälkikäteen vähän korpesi, varsinkin kun ilman törmäystä olisi serti irronnut... Mitäpä näitä jossittelemaan, aksaradalla on vähän liian monta muuttujaa siihen hommaan. Meillä oli  kuitenkin hauskaa, luotin koiraan ja siihen, että ehdin vaikken sitten ehtinytkään... ;)Hirveä hinku olisi kisaamaan, varsinkin kun nollat tuntuu olevan koko ajan ihan hilkulla ja homma noin muutenkin on pelittänyt ihan kivasti. Mulla alkaa kuitenkin kuukauden kesätyö ja viikonloppuvapaita on tiedossa hirmuisen vähän, joten kisaamiset jää syksyyn. Myöskin joku tokokoe olisi ihan kiva käväistä, mutta katsellaan niitäkin sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti