26. elokuuta 2015

Piirimestikset ja Jennan treenit

Sunnuntaina palasimme vihdoin kisatauolta, olipa kiva olla taas kisaamassa. Tulokset olivat varsin nousujohteisia 10, 5 ja viimseltä 0. "Valitettavasti" nolla tuli epäviralliselta joukkueradalta, ja muut joukkueen jäsenet hyllyttivät, mutta olipas kiva juosta nolla kuitenkin!

Ensimmäinen rata oli todella helppo, siitä olisi pitänyt tehdä nolla. Meillä meni rataan valmistautuminen ihan pieleen, sillä jonotin ilmoittautumiseen peräti 30min. Jouduin hoitamaan lämmittelyn käytännössä kokonaan vasta ratiksen jälkeen. Onneksi starttasimme vasta luokan puolivälissä. En ehtinyt käyttämään Riesaa yhtään varjossa tai juomassa ennen rataa, ja se oli radalla todella löysä. Takaakiertohypystä tuli ohi, kun ajoitin persjätön ihan pieleen. Sohlattiin siinä vielä toinenkin femma samasta tilanteesta, kun yritin saada Riesaa takaakiertoon. Tuloksena siis 10 ja 0,16 yliaikaa.

 
Ennen kisoja olimme olleet muutaman päivän mökillä ja mietinkin radan jälkeen, onko koira liian väsynyt kisaamaan seuraavia ratoja. Onneksi se oli seuraavalla radalla ihan eri tavalla mukana, kun oli saanut olla viileässä ennen rataa. Tältä radalta todella harmittava 5. Riesalla oli hyvä vauhti, eikä radalla tullut yhtään ylimääräisiä kaarteita, kaikinpuolin ihan loistava rata meiltä. Riesa kuitenkin kääntyi aalta ympäri! Tässä näkyi nyt ehkä treenin puute. Lähdin todella voimakkaasti itse ottamaan sivuetäisyyttä ja samalla käskytin aika voimakkaasti alastuloa. Riesa varmasti luuli, että aalle ei pitänytkään mennä, raasu. Tuli ihan sen oloisena sieltä pois. Harmin paikka, mutta enäitä sattuu

Joukkurata oli ilmeisesti todella hankala, sillä medeissä yksikään joukkue ei saanut yhteistulosta ja mineissä ja makseissa tuloksen teki vain 2 joukkuetta. Me lähdettiin ankkureina liikkeelle ja hyvin paineettomasti saatiin rata juosta. Nolla siis radalta. Aa mentiin kaksi kertaa, pysäytin molemmilla kerroilla. Tällä radalla mulla itsellä alkoi kova helle vaikuttaa jo pahastikin, mutta hienosti Riesa oli kuulolla eikä rymynnyt esteille vaikka ohjaaja vähän kehnommin etenikin.

Maanantaina oli vuorossa Jennan koulutus Lotan hallilla. Onneksi olimme vuorossa vasta ihan illalla, sillä helle oli jo helpottanut. Rata oli taas suht haastava, mutta meillä meni todella hyvin! Vaikeimmaksi kohdaksi osoittautui ehkä vähän yllättäen 10 putki, sillä kartturi ei ollut ihan kartalla...


Treenit olivat meille varsinaiset hyvänmielen treenit, näillä jaksaa taas eteenpäin. Alkuhypyillä ensimmäinen voitto oli se, että Riesa ei tullut kertaakaan kolmoshypystä ohi. Vuosi sitten se olisi varmasti baanattanut ohi useammin kuin suorittanut hypyn.
Kepeille haku oli haastava, ja tiesin ettei Riesa sitä heti hae. Ei kuitenkaan tarvittu paljoakaan toistoja että homma saatiin rullaamaan. Nämä treenilistalle.


12-16 oli treenien vaikein kohta monille, eikä meiltäkään tämä olisi vuosi sitten sujunut millään. Tehtiin tähän kuitenkin ihan loistavia suorituksia. Itsellä oli alkuun vähän japskit hukassa 13 ja 15 hypyillä, mutta loppua kohden saatiin toistoja, joista ei oikeastaan voi juuri parantaa. Rytmitys osui kerrankin kohdalleen. Vielä kun saisin 16-17 valahtavan valssikäden kuriin, niin olisin täysin tyytyväinen!Jennalta saatiin kamalasti kehuja, ja itsekin olin kerrankin ihan tyytyväinen itseeni :D Japskeja toivoinkin Jennalta viikkotreeneihin, ne kun näyttää rullaavan meillä tosi hyvin! En vain ole ehtinyt niitä juurikaan treenaamaan, joten minulta puuttuu niistä selvästi rutiini.
Nyt on todella hyvä fiilis meidän tekemisestä, eiköhän tämä tästä lähde!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti