26. kesäkuuta 2016

Keppi- ja ratatreeniä

Ei ole varmaan montaakaan treenikenttää, jolle ei olisi tämän viikon aikana rakentunut maksien SM-finaalin keppikuviota. Pitihän se itsekin käydä testaamassa ja samalla treenata muitakin keppikulmia.



Yllätyin suuresti siitä, että Riesa luopui putkesta helposti. Vihreä-valkoinen putki, vihreä-valkoiset kepit ja vielä vihreä ruoho on varmasti koiralle tosi haastava yhdistelmä, mutta Riesa löysi aina kepit. Gibson-keppien lisäksi treenattiin itsenäisiä keppien hakuja vaikka putki olikin suorana taustalla häiriönä. Parin viikon takaisesta keppivammailusta ei ollut tietoakaan, vaan kaikki kulmat löytyivät hyvin.

Torstaina käytiin myös tekemässä ratatreeni. En ajatellut tehdä ennen karsintoja muuta ratatreeniä kuin tämän, joten oli tärkeää saada kunnon suoritus alle. Hyvin me vedettiinkin! Keppien kanssa kokeiltiin vähän eri variaatioita ja samalla tuli hyvin treenattua itsenäistä pujottelua. Siinä oli seinäkin heti edessä, joten todella hyvä treeni. Videolle otettiin vielä viimeinen pätkä, jonka piti olla nollaveto. Valitettavasti Riesa lähti japskissa lukemaan kädessä olevaa palloa, joten nollarata jäi siihen :D Mutta kisaradan verran päästiin nollana, tällä on hyvä lähteä karsintoja kohti.




1 kommentti:

  1. Hei, löysin ensimmäistä kertaa blogisi. Tykästyin heti!
    Hienoa yhteistyötä teillä. :)

    VastaaPoista