25. joulukuuta 2010

kaikki on mahdollista paitsi pyöröovista hiihtäminen

Kavereiden blogit täyttyvät tavoitepostauksista, joten ehkä meidänkin on aika rustata ensi vuoden tavoitteet. Joka vuoden lopussa on kiva kurkoitella kuuta, ja seuraavana vuonna keksiä huonoja tekosyitä sille, miksei mitään saatu aikaiseksi..

Tälle vuodelle ei juuri tavoitteita asetettu, Demille muutama nolla kolmosista. Kolme virallista starttia kisattiin, joista kaksi nollaa ja yksi hyl. Epävirallisilla radoilla tehtiin nollavoitot hallimestaruuksissa, nuorten avo SM'issä, seuramestaruuksissa sekä nuorten SM'issä. Lisäksi lunastettiin finaalipaikka juniori cupin finaaliin, joka kuitenkin kaatui Demin puhjenneeseen anaalirauhaseen.
Kokonaisuudessaan Demillä oli loistava eläköytymisvuosi, jatkossa mummo kisaa enää seuran epävirallisissa kisoissa mediluokassa.

Riesalle ei varsinaisia tavoitteita rustattu, mutta sen ensimmäisen vuoden tavoitteisiin kuului yleiset käytöstavat ja alkeet agilityssä, tokossa ja nomessa.
Päästiin tavoitteeseen, eli nyt täällä on teinikoira jonka kanssa on suht helppo kulkea missä vaan, ja jota voi pitää melkolailla huoletta vapaana. Lisäksi Riesa tosiaan hallitsee alkeet ja vähän enemmänkin kaikissa lajeissa.
Tänä vuonna Riesa käväisi pentunäyttelyssä, se oli ainoa tolleri, sai KP'n ja oli näinollen ROP-pentu. Virallisista kehistä haettiin EH. TollerRacessa kakara juoksi junnuluokan voittoon loistavalla ajalla.

Riesan ensi vuoden tavoitteet on rustattu sillä ajatuksella, että kaikki menee hyvin, ja treenimotivaatio säilyy hyvänä.

2011
  • Tokossa kisavalmius. Yleisesti ALOn liikkeet kuntoon, ja sen jälkeen palkkaamattomuustreeniä. ALO1 siis tämän vuoden tavoite, ehkä jopa AVO..?
  •  Koira taipparivalmiiksi. Eli Riesa on jollain keinolla saatava uimaan, ja sen jälkeen työstetään vesinouto. Hakuruutuun tungetaan damien lisäksi vaakkuja, ja isonnetaan aluetta. Myös oikeaan kaniin pitäisi tutustua.
  • Jos Riesa kuvataan helmikuussa luuston suhteen terveeksi, jatketaan agilityä. Vuoden aikana olisi kiva saada koira kisavalmiiksi.
  • Näyttelyistä 15kk jälkeen vähintään se H.
Näissä riittää tavoiteltavaa. Todennäköisesti tässä käy niin että tekemistä on liikaa, ja lopulta emme saa mitään aikaiseksi. Mutta ei se mitään, tärkein tavoite molemmille koirille on tietenkin terveenä pysyminen ja yhteinen hauskanpito. Jos siinä ohessa saadaan jotain tuloksiakin, se on aina plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti