26. joulukuuta 2010

Onnea Demi 10v.

 Deekun synttäripäivä alkoi kevyesti rähinällä, saldona rei'ät molemmissa ranteissa. Toivottavasti eivät turpoa samaan malliin kuin pohje. Voisi olla astetta mielenkiintoisemman näköistä.

Viisi päivää Turussa, kaksi yhteenottoa. Pari viikkoa kotona, sielläkin sama saldo. Päättelen, että epävarma Riesa aloittaa helpommin rähinän täällä, jossa jännittyneessä tilanteessa joku viidestä koirasta voi esim. haukahtaa, ja se on menoa sitten. Hu hu, mutta ainakin haba kasvaa kun roikottaa molemmissa käsissä yhtä rähjäävää tolleria...

Deekulla ei vielä ikä juuri päina. Naama on hieman harmaantunut, eikä se välttämättä enää juoksentele metsässä yhtä päättömästi. Muuten se painelee melko samalla tavalla kuin ennenkin. Kovilla pakkasilla tulee herkemmin kylmä, mutta onneksi takki auttaa siihenkin.

Kymmnen vuotta on opettanut aivan valtavasti, toivottavasti meillä on vielä monta samanlaista vuotta jäljellä!
Kiitos Viiville kuvan muokkaamisesta!

4 kommenttia:

 1. Onnea komeasta iästä Demi! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Demille!! Mahtava koira mahtavassa iässä! :)

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut Demille! :)

  Toivottavasti Riesan ja Demin välit rauhoittuu. Meilläkin yhdessä vaiheessa Susu ja Mörkö otti aika hanakasti yhteen – ei kovin kivaa, kun toinen on puolet pienempi...

  VastaaPoista
 4. Deeku kiittää kaikkia =)

  Sirkku, samaa toivotaan.. Meillä kokoero ei tietysti ole yhtä suuri kuin teillä, mutta on Riesa kuitenkin selvästi pienenmpi. Vähän hirvittää, koska Riesahan siinä sitten turpaansa ottaa.
  Nyt ollaan kuitenkin elelty taas ihan rauhassa, ehkä se tästä.

  VastaaPoista